- 24 Ocak 2022
- 298
- 120
- 33
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
-
Aynen maalesefAllah sahit yarim saat once bu konuyla ilgili arastirma yapiyordum gunduz hic bise yok qma gece yayaga girince bi basliyo iki kulağım birden cinlamaya saatlerce suruyo
Geçmiş olsun. Doktorlar da hiçbir cevap bulamıyor bende onu anlamıyorum. Son 10 randevuma gittiysem birine bile düzgün net bi cevap vermediler göremiyorlar bana göre bilmiyorlar yani sistemi. Sürekli aldığım cevap şu '' çok mu streslisiniz? uykusuz mu kalıyorsunuz? kafaya çok mu takıyorsunuz? '' Tabi dünyanın yükü benim üzerimde kalan herkes çok mutluMerhabalar arkadaşlar. 17 kasım gecesi kulaklikla müzik dinlerken başlayan felaket bi kulak çınlamam var. Ilac tedavisini yeni bitirmek zorunda kaldik. Ondan öncesinden odyolog ile de bi çınlama terapimiz olmuştu ama geçmedi,geçmiyorr7/24 durmadan çınlıyor... Bazen uğultu eşlik ediyor bazen de kendi sesim beynimde yankilanip çekilme yapiyor tuhaf bi his tarifi çok zor gercekten. Seslere karşı çok hassas oluyorsun. Çok zor durumdayım. Eskiden en büyük huzurum gecenin sessizliğini dinlemekti artik o elimden gitti... Iyileşen veya tedaviye olumlu sonuç alanlar lütfen bakabilir mi buraya
Öncelikle cevabini için cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize şifa versin güzel kardesim. Gitmediğim doktor kalmadı yapilmayan tedavi kalamadi yani bizim arastirdiğimiz kadariyla. Ben de belki bir ümit bilemediğim duymadığım bi tedavi vardir diye arastiriyorumGeçmiş olsun. Doktorlar da hiçbir cevap bulamıyor bende onu anlamıyorum. Son 10 randevuma gittiysem birine bile düzgün net bi cevap vermediler göremiyorlar bana göre bilmiyorlar yani sistemi. Sürekli aldığım cevap şu '' çok mu streslisiniz? uykusuz mu kalıyorsunuz? kafaya çok mu takıyorsunuz? '' Tabi dünyanın yükü benim üzerimde kalan herkes çok mutluNeyse bu kulak çınlaması normal değildir elbet arada oluyor hepimizde ama siz sürekli diyorsunuz bi çözümü olmalı. Ben de 2 sne önce kulakta çınlama değil ama kalp atışı gibi tık tık sesler geliyordu hala arada olur mesela. Genelde müziği yüksek sesle dinleyince oluyor. Doktor sese hassasiyetin var bu bir sorun değil dedi gönderdi. Tamam ben de sorun olsun istemem elbette sağlık olsun ama sese hassasiyetin var da demezsin yani Bence iyi bi doktor araştır kbb olarak imkanın olursa şehir dışına git bakalım birde onlar baksın tekrar çok geçmiş olsun.
Çok haklısın araştırdıkça batıyor sanki. Tıpın gelişmediği tek ülke burası herhalde :) Benimde dudağımda fox fordyce adlı yağ bezeleri var bu isimi egzama gibi düşünün ama doktor hiç duymadım diyor resmen rezillik tedavi etmiyor olmanı anlarım ama duymadım demek çok başka bir şey. O basit yağ bezesini alan doktora henüz rastlamadım en az 50 doktor aramışımdır tek tek yok :) O yüzden haklısınız kolay olmuyor.Öncelikle cevabini için cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize şifa versin güzel kardesim. Gitmediğim doktor kalmadı yapilmayan tedavi kalamadi yani bizim arastirdiğimiz kadariyla. Ben de belki bir ümit bilemediğim duymadığım bi tedavi vardir diye arastiriyorumBir de yaşayanlardan insan arastirinca belki yeni umudlar doğar diye insan bakmak istiyor.Artik ne yapacağımı sasirdim...
Hakikaten sizin durum da zor olmuş cok gecmis olsun size de. Bazen anlayamiyorum tıp bu kadar çaresiz olmamaliydi bu zamanda. Yani sırf azicik arastirayim diye facebook ta olan yabancilarin tinnitus gruplarina baktim onlar da çaresiz. Dünya çaresiz resmen. Bu bu kadar zor olmamaliydi yaa ya da ben kabullenmek istemiyorum. Iyileşen birine denk gelsem belki psikolojik olarak insan rahatlar ama yok yaniÇok haklısın araştırdıkça batıyor sanki. Tıpın gelişmediği tek ülke burası herhalde :) Benimde dudağımda fox fordyce adlı yağ bezeleri var bu isimi egzama gibi düşünün ama doktor hiç duymadım diyor resmen rezillik tedavi etmiyor olmanı anlarım ama duymadım demek çok başka bir şey. O basit yağ bezesini alan doktora henüz rastlamadım en az 50 doktor aramışımdır tek tek yok :) O yüzden haklısınız kolay olmuyor.
Merhaba kulak arkası sülük tedavisi iyi geliyorHakikaten sizin durum da zor olmuş cok gecmis olsun size de. Bazen anlayamiyorum tıp bu kadar çaresiz olmamaliydi bu zamanda. Yani sırf azicik arastirayim diye facebook ta olan yabancilarin tinnitus gruplarina baktim onlar da çaresiz. Dünya çaresiz resmen. Bu bu kadar zor olmamaliydi yaa ya da ben kabullenmek istemiyorum. Iyileşen birine denk gelsem belki psikolojik olarak insan rahatlar ama yok yani
Yillardir var hayır kalici bi tedavisi yokAynen maalesefSiz tedavi görüyor musunuz? Ne zamandir bu durumdasiniz?
Bunu hiç duymamistim siz mi yapmiştiniz kendinize?Merhaba kulak arkası sülük tedavisi iyi geliyor
YaaYillardir var hayır kalici bi tedavisi yok
Merhaba eğer istanbuldaysanız mutlaka doktor nuran kalekoğlu erkalp e muayene olmalısınız. Yeri bahçelievler metroportta.Merhabalar arkadaşlar. 17 kasım gecesi kulaklikla müzik dinlerken başlayan felaket bi kulak çınlamam var. Ilac tedavisini yeni bitirmek zorunda kaldik. Ondan öncesinden odyolog ile de bi çınlama terapimiz olmuştu ama geçmedi,geçmiyorr7/24 durmadan çınlıyor... Bazen uğultu eşlik ediyor bazen de kendi sesim beynimde yankilanip çekilme yapiyor tuhaf bi his tarifi çok zor gercekten. Seslere karşı çok hassas oluyorsun. Çok zor durumdayım. Eskiden en büyük huzurum gecenin sessizliğini dinlemekti artik o elimden gitti... Iyileşen veya tedaviye olumlu sonuç alanlar lütfen bakabilir mi buraya
Ben Mardin deyim. Ist a gidebilme durumum yok maalesef ama Izmir de bilinen bi yer varsa cok mutlu olurum. Bu bahsettiğiniz kisiyi de arastiricam tesekkur ederim. Çınlamalari kesin geçiriyor mu yani?Merhaba eğer istanbuldaysanız mutlaka doktor nuran kalekoğlu erkalp e muayene olmalısınız. Yeri bahçelievler metroportta.
Çınlamalar kesin olarak geçmiyor. Geçiyor bir süre sonra sinir, stres, uyku düzeni, üzüntü gibi durumlarda geri geliyor ancak ilacını kullanınca yeniden geçiyor. Eşimde menier (iç kulak tansiyonu) rahatsızlığı var sağolsun nuran hanım teşhis koydu ve tedavisini ona göre yaptı. İlacı sayesinde kontrol altında tutabiliyoruz en azından.Ben Mardin deyim. Ist a gidebilme durumum yok maalesef ama Izmir de bilinen bi yer varsa cok mutlu olurum. Bu bahsettiğiniz kisiyi de arastiricam tesekkur ederim. Çınlamalari kesin geçiriyor mu yani?
Çok geçmis olsun insallah Rabbim şifa versin. Ilacinin adı Betaserc mi acaba bi ara kullandim ama işe yaramadi. En azindan baska bi ilacsa buradaki doktoruma danisırımÇınlamalar kesin olarak geçmiyor. Geçiyor bir süre sonra sinir, stres, uyku düzeni, üzüntü gibi durumlarda geri geliyor ancak ilacını kullanınca yeniden geçiyor. Eşimde menier (iç kulak tansiyonu) rahatsızlığı var sağolsun nuran hanım teşhis koydu ve tedavisini ona göre yaptı. İlacı sayesinde kontrol altında tutabiliyoruz en azından.
Yaptır dımBunu hiç duymamistim siz mi yapmiştiniz kendinize?
Öyle mi yani çınlamaniz tamamen gecti mi? Bu çok güzel bir umut olur çünküYaptır dım
Tam geçmedi ama basınç hissi gittiÖyle mi yani çınlamaniz tamamen gecti mi? Bu çok güzel bir umut olur çünkü
Anladım tesekkur ederim bunu dikkate alıcam. Rabbim hepimize şifa versinTam geçmedi ama basınç hissi gitti
merhabalar şifa buldunuz mu acaba bende de kulak çınlaması uğultu var 6-7 senedirAnladım tesekkur ederim bunu dikkate alıcam. Rabbim hepimize şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?