• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kulak çekme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hayaletorka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.234
0
116
İstanbul
oğlum 3 buçuk aylık yaklaşık bir haftadır devamlı kulaklarını çekiyo doktora götürdük kulakta bişey çıkmadı ama sanki kulağını kopratcak sizdede böle durum yaşayanlar oldumu kızlar

canım bir arkadasımın bebişide kulaklarını bir ara cok cekiyordu doktora goturduler kulagı bifraz iltahaplanmıs dolayısıylada kasınıyordur ondan ceker kulagını demişti bilgine canım

bizde 3 buçuk aylığız arada bizimkide kulağını çekiyo ama şimdi bıraktı huysuzlanıpta kulağına götürüyosa kulaği ağrıyo olabilir

Canım,bebeğini yıkadıktan sonra kulaklarının arka kısmını iyice kuruluyorsun di mi..ıslak kalıp,yara gibi olduysa kaşınıyordur..kulağının içinde bir sorun yoksa aklıma bu geldi..

Canım,bebeğini yıkadıktan sonra kulaklarının arka kısmını iyice kuruluyorsun di mi..ıslak kalıp,yara gibi olduysa kaşınıyordur..kulağının içinde bir sorun yoksa aklıma bu geldi..

ya benim oğlanın kulaklarının arkası habire yara oluyo. demek ıslak kaldığı için mi? alla alla bi daha çok dikkat edeceğim.

benim bildiğim bebek kulaklarını çok çekiyorsa, elliyorsa dişleri ile sıkıntısı var demektir. Dişleri kaşınıyor olabilir.. erken demeyin, bizimki 2. aylıktan beri kaşınıyor. Henüz çıkmadı ama

sakın canını sıkma diş çıkarmaya hazırlanıyor.Benim oğlum 11 aylık hala kulaklarıyla oynar hatta kulaklarının içini kanatır.Uzun bir süre kulaklarıyla oynayacak seninkide şimdiden geçmiş olsun

evet kızlar doktora götürdüm geçen gün kulaklarında allah şükürler olsun bişey çıkmadı bebekler böel kulaklarıyla gözleriyle saçlarıyla oynar çeker dedi içim rahatladı annelik işte insanın aklına bi sürü şey geliyo

Back