Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oğlum 3 buçuk aylık yaklaşık bir haftadır devamlı kulaklarını çekiyo doktora götürdük kulakta bişey çıkmadı ama sanki kulağını kopratcak sizdede böle durum yaşayanlar oldumu kızlar
canım bir arkadasımın bebişide kulaklarını bir ara cok cekiyordu doktora goturduler kulagı bifraz iltahaplanmıs dolayısıylada kasınıyordur ondan ceker kulagını demişti bilgine canım
Canım,bebeğini yıkadıktan sonra kulaklarının arka kısmını iyice kuruluyorsun di mi..ıslak kalıp,yara gibi olduysa kaşınıyordur..kulağının içinde bir sorun yoksa aklıma bu geldi..
Canım,bebeğini yıkadıktan sonra kulaklarının arka kısmını iyice kuruluyorsun di mi..ıslak kalıp,yara gibi olduysa kaşınıyordur..kulağının içinde bir sorun yoksa aklıma bu geldi..
benim bildiğim bebek kulaklarını çok çekiyorsa, elliyorsa dişleri ile sıkıntısı var demektir. Dişleri kaşınıyor olabilir.. erken demeyin, bizimki 2. aylıktan beri kaşınıyor. Henüz çıkmadı ama
sakın canını sıkma diş çıkarmaya hazırlanıyor.Benim oğlum 11 aylık hala kulaklarıyla oynar hatta kulaklarının içini kanatır.Uzun bir süre kulaklarıyla oynayacak seninkide şimdiden geçmiş olsun
evet kızlar doktora götürdüm geçen gün kulaklarında allah şükürler olsun bişey çıkmadı bebekler böel kulaklarıyla gözleriyle saçlarıyla oynar çeker dedi içim rahatladı annelik işte insanın aklına bi sürü şey geliyo