• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak Ameliyatı

Kittycatx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
1
0
1
30
Konuyu nerde açacağımı bilemedim kusura bakmayın ama korkudan ve düşünmekten uyuyamaz hale geldim son bir kaç aydır iki kulağımda da az işitme problemi vardı doktora gittim buşonex diye bir damla verdi kiri yumusatması için bir dahaki gidişimde de bakıp duruma göre temizleyecekti ama tatil falan derken ben ihmal ettim kullanmadım daha sonra bir kulağımda tıkanıklık devam etti ama artık alıştığımdan çok az rahatsız olmaya başlamıstım bir gün yine aşırı ağrımaya ve işitme problemine sebep olunca tekrar hastaneye gittim ve aynı damlayı yazdilar dün ilk kullanışımda iki kulağım birden tıkandı ve sol kulağım çok ağrımaya başladı doktora gittim sağı temizledikten sonra solla baya bir uğraştı ve içinde boncuk olduğunu söyledi endoskopiyle bana da gösterdi inanamadım küçüklükten olabilirmiş baya bir uğraştı şu vakumlu cihazla ama canım çok yandı iki ilaç verdi bunlar yumusatırsa beş gün sonra alırız ama olmazsa seni uyutucaz yoksa canın çok yanar dedi ben içinde şu ucu çıkan kulaklıklardan da olabilceğini düşünüyorum çünkü bir ara çok kullandım nasıl girdiğini fark etmedim bilmiyorum baya ortası delikli oval bir boncuğa benziyo ama kulaklıksa iyice içeri girmiş demek o görüntüde olması için ben anesteziden acayip korkuyorum sonda takılmasıymış anestezi komplikasyonuymuş vs bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun beş gün sonra el mahkum gidicem oraya

Back