- 6 Ocak 2011
- 48
- 1
- 96
- Konu Sahibi yagmurgorkem
-
merhaba arkadaşlar... oğlum 11 aylık ve sürekli kularların çekiyo,kaşımaya çalışıyo ve ensesinin az üstünü hep kaşıyor ardından saçını tutup çekiyo.. kulakları çok ağrıyo olmalı kuzucuğumun... arkadaşlar ne önerirsiniz ve hala uyuyamamayla baş edemedik zannediyorum kulak ağrısından uyuyamıyor oğluşum.... lütfen yardım edin!
eğer kulak iltihabıysa kendi kendine geçmez doktorunuz fazla gevşek bence sizin kulağınız ağrısa bekleyebilirmisiniz kendi kendine geçmesini, dertlerini söyleyemiyorlar acılaını anlatamıyorlar görmeden kimse ne olduğunu söyleyemez doktora götürün
haklısınız bebeğim derdini anlatamıyo ama sürekli kulaklarıyla uğraşıyo ve gece neredeyse hiç uyumuyo.bende doktora götürme taraftarıyım işte neredeyse herkes olur her bebekte geçer doktora gerek yok ne diye antibiyotik verecekler dediler eeee tahmin edersiniz bu durumda ben ne desemde etki etmiyo
benim kızımda kulağını çekişleyip duruyordu.bende kulak iltihabından şüphelenmiştim.dr.muz muayene etti.kulakta egzama olmuş dedi.kulak arkasında .kaşınır dedi.ıslak tutmamaya çalışın dedi.
arkadaşlar nihayet doktora gittik.... oğluşumun kulakları biraz iltihaplanmış ilaç verdi kullanıyoruz kuzucuğum daha iyi... uyku sorunuda bittiyor gibi sizlerle paylaşmak istedim Allah hiç hastalık vermesin bebişlerimize inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?