• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kulak ağrısına neler iyi gelir...

yagmurgorkem

zümera
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
48
1
96
merhaba arkadaşlar... oğlum 11 aylık ve sürekli kularların çekiyo,kaşımaya çalışıyo ve ensesinin az üstünü hep kaşıyor ardından saçını tutup çekiyo.. kulakları çok ağrıyo olmalı kuzucuğumun... arkadaşlar ne önerirsiniz ve hala uyuyamamayla baş edemedik zannediyorum kulak ağrısından uyuyamıyor oğluşum.... lütfen yardım edin!

en doğrusu doktora danışmanız ama kulak ağrısı varsa enfeksiyon iltihap vs vardır ve antibiyotik tedavisi gerebilir.

lütfen bi sağlık ocağına götürün en azından. çok zordur kulak ağrısı..

merhaba arkadaşlar... oğlum 11 aylık ve sürekli kularların çekiyo,kaşımaya çalışıyo ve ensesinin az üstünü hep kaşıyor ardından saçını tutup çekiyo.. kulakları çok ağrıyo olmalı kuzucuğumun... arkadaşlar ne önerirsiniz ve hala uyuyamamayla baş edemedik zannediyorum kulak ağrısından uyuyamıyor oğluşum.... lütfen yardım edin!

canım kulagının uzerıne bastır parmagınla eger aglarsa kulak ıltıhabı olabılır ıhmal etmek cok tehlıkelı sonuclar olabılır Allah korusun
ama su var kı aynı belırtılerı ben oglumda da gordum azı dıslerı cıkarken yapıyordu doktora goturdum kulakları temzı cıktı
dısten de olabılır ama senın ıcın rahat etsın doktora goturde
gecmıs olsunn.....

arkadaşlar teşekkür ederim..biz doktora götürmedik ama söyledik dr her çocukta olur sabredin geçer antibiyotik tedavisine gerek yok dedi. ben bitkisel birşeyler deneyenler vardır diye düşündüm olmassa doktora götürürüm..dün kulağına dokundum ve hafifçe kaşıyomuş gibi yaptım ağlamadı hoşlanyordu gibi..

Son düzenleme:
eğer kulak iltihabıysa kendi kendine geçmez doktorunuz fazla gevşek bence sizin kulağınız ağrısa bekleyebilirmisiniz kendi kendine geçmesini, dertlerini söyleyemiyorlar acılaını anlatamıyorlar görmeden kimse ne olduğunu söyleyemez doktora götürün

eğer kulak iltihabıysa kendi kendine geçmez doktorunuz fazla gevşek bence sizin kulağınız ağrısa bekleyebilirmisiniz kendi kendine geçmesini, dertlerini söyleyemiyorlar acılaını anlatamıyorlar görmeden kimse ne olduğunu söyleyemez doktora götürün

haklısınız bebeğim derdini anlatamıyo ama sürekli kulaklarıyla uğraşıyo ve gece neredeyse hiç uyumuyo.bende doktora götürme taraftarıyım işte neredeyse herkes olur her bebekte geçer doktora gerek yok ne diye antibiyotik verecekler dediler eeee tahmin edersiniz bu durumda ben ne desemde etki etmiyo:50:

haklısınız bebeğim derdini anlatamıyo ama sürekli kulaklarıyla uğraşıyo ve gece neredeyse hiç uyumuyo.bende doktora götürme taraftarıyım işte neredeyse herkes olur her bebekte geçer doktora gerek yok ne diye antibiyotik verecekler dediler eeee tahmin edersiniz bu durumda ben ne desemde etki etmiyo:50:

hala götürmediniz mi çocuğu doktoraaa..

benim kızımda kulağını çekişleyip duruyordu.bende kulak iltihabından şüphelenmiştim.dr.muz muayene etti.kulakta egzama olmuş dedi.kulak arkasında .kaşınır dedi.ıslak tutmamaya çalışın dedi.

Son düzenleme:
benim kızımda kulağını çekişleyip duruyordu.bende kulak iltihabından şüphelenmiştim.dr.muz muayene etti.kulakta egzama olmuş dedi.kulak arkasında .kaşınır dedi.ıslak tutmamaya çalışın dedi.

biz hala dr.a gitmedik dediğiniz gibide olabilir hiç ıslak bırakmıyorum...cumaya randevu aldık gidicez inşallah mühim birşey yoktur. sağolun

aynı sey halamın bebeginde'de olmustu sonuç orta kulak iltihabı.. yinede ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi, bebeginizin önemli biseyi yoktur ins.

arkadaşlar nihayet doktora gittik.... oğluşumun kulakları biraz iltihaplanmış ilaç verdi kullanıyoruz kuzucuğum daha iyi... uyku sorunuda bittiyor gibi sizlerle paylaşmak istedim Allah hiç hastalık vermesin bebişlerimize inşallah...:74:

arkadaşlar nihayet doktora gittik.... oğluşumun kulakları biraz iltihaplanmış ilaç verdi kullanıyoruz kuzucuğum daha iyi... uyku sorunuda bittiyor gibi sizlerle paylaşmak istedim Allah hiç hastalık vermesin bebişlerimize inşallah...:74:

geçmiş olsun cnm... bundan sonra ihmal etme hemen götür. en azından bi sağlık ocağına götür bakıversinler hemen iltihap falan var mı diye.

benimde oğlumun da kulağı iltihaplanmış ben çalışıyorum annem götürmüş 3 iğne ve bir tane burnundan serum vermişler size ne vermişlerdi oğlum 4 gündür hiç bişey yemiyodu iğneden sonra aceba düzelir mi

Back