- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Diş ağrısı da olabilir, kulağa vurur o da.Merhaba.
Sabah sol kulağımda bir ağrı ile uyandım. Yutkunurken oluyor genelde. Ağrıdan çok acı gibi içten hissetmiyorum da kulak memesinin arkasındaki kemik acıyor sanki.
Yaşayan var mıdır acaba?
Diyeceksiniz ki doktora git. Ama şu an eksi 16 derece dışarısı. Karlar buza döndüğü için arabayı parktan çıkarmak da mesele.
Ufak birşeyse eğer evden çıkmak istemiyorum. Geçici rahatlatıcı bir çözüm bilen var mıdır?
Yıllardır kulak ağrısı çekmedim bilemedim ciddi birşey midir değil midir?
Dişlerimde sorun yok şükür. 2 hafta önce dişçiye gittim. Ama dişlerimi çok gıcırdatıyorum dolayısıyla sıkıyorum ondan mı acabaDiş ağrısı da olabilir, kulağa vurur o da.
Kulağım ağrıdığında annem soğan suyu damlatırdı küçükken. İyi gelirdi.
Gıcırdatma için diş hekiminizle görüştünüz mü? Bende de vardı o sıkıntı 6 ay kadar bir aparat kullandım, düzeldi. Gıcırdatmak dişlere çok zarar verir ama öyle yoğun ağrı yapmaz. 20lik dişleriniz çıktı mı? Çok pis kulak ağrısı yapıyor onlar. 2 hafta önceki muayenede kendini belli etmemiştir, ani şişiyor 20 likler.Dişlerimde sorun yok şükür. 2 hafta önce dişçiye gittim. Ama dişlerimi çok gıcırdatıyorum dolayısıyla sıkıyorum ondan mı acaba
sıcak havlu koy derlerdi.Merhaba.
Sabah sol kulağımda bir ağrı ile uyandım. Yutkunurken oluyor genelde. Ağrıdan çok acı gibi içten hissetmiyorum da kulak memesinin arkasındaki kemik acıyor sanki.
Yaşayan var mıdır acaba?
Diyeceksiniz ki doktora git. Ama şu an eksi 16 derece dışarısı. Karlar buza döndüğü için arabayı parktan çıkarmak da mesele.
Ufak birşeyse eğer evden çıkmak istemiyorum. Geçici rahatlatıcı bir çözüm bilen var mıdır?
Yıllardır kulak ağrısı çekmedim bilemedim ciddi birşey midir değil midir?
Yok ya şimdi yazarken farkettim de gıcırdatma olayını söylemedim doktora. Dolgu yaptırıp temizlettimGıcırdatma için diş hekiminizle görüştünüz mü? Bende de vardı o sıkıntı 6 ay kadar bir aparat kullandım, düzeldi. Gıcırdatmak dişlere çok zarar verir ama öyle yoğun ağrı yapmaz. 20lik dişleriniz çıktı mı? Çok pis kulak ağrısı yapıyor onlar. 2 hafta önceki muayenede kendini belli etmemiştir, ani şişiyor 20 likler.
Soğanı pişirecek miyim? Çiğ soğanı mı sıkacağımbır - ıkı damla soğan suyu damlatın.çk mecbur kalınca kızıma yapmıştım ve aglaması kesılmıştı
Evet bu rahatlatıyor denedim ama havlu çabuk soğuyorsıcak havlu koy derlerdi.
varsa sıcak su torbası nı havluya sarın yada sıcak suyu bir şişeye koyup havlluya sarınEvet bu rahatlatıyor denedim ama havlu çabuk soğuyor
Evet gliserin çok iyi geldi. Bir saatlik uyku sonrasında hiç bişeyim kalmadı şükürGliserin yagi var damlatin iki damla her ikitarafada iyi gelir icinde ne var ne yok cikarir
Gecmis olsun
Gecmis olsun tekrarEvet gliserin çok iyi geldi. Bir saatlik uyku sonrasında hiç bişeyim kalmadı şükür
soğanı kesin çiğ sokanı suyunu sıkın tulbentlede olabılır.fazla degıl 1-2 damlaSoğanı pişirecek miyim? Çiğ soğanı mı sıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?