• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak Ağrısına Geçici Çözüm

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
158
Merhaba.
Sabah sol kulağımda bir ağrı ile uyandım. Yutkunurken oluyor genelde. Ağrıdan çok acı gibi içten hissetmiyorum da kulak memesinin arkasındaki kemik acıyor sanki.
Yaşayan var mıdır acaba?
Diyeceksiniz ki doktora git. Ama şu an eksi 16 derece dışarısı. Karlar buza döndüğü için arabayı parktan çıkarmak da mesele.
Ufak birşeyse eğer evden çıkmak istemiyorum. Geçici rahatlatıcı bir çözüm bilen var mıdır?
Yıllardır kulak ağrısı çekmedim bilemedim ciddi birşey midir değil midir?

Merhaba.
Sabah sol kulağımda bir ağrı ile uyandım. Yutkunurken oluyor genelde. Ağrıdan çok acı gibi içten hissetmiyorum da kulak memesinin arkasındaki kemik acıyor sanki.
Yaşayan var mıdır acaba?
Diyeceksiniz ki doktora git. Ama şu an eksi 16 derece dışarısı. Karlar buza döndüğü için arabayı parktan çıkarmak da mesele.
Ufak birşeyse eğer evden çıkmak istemiyorum. Geçici rahatlatıcı bir çözüm bilen var mıdır?
Diş ağrısı da olabilir, kulağa vurur o da.
Kulağım ağrıdığında annem soğan suyu damlatırdı küçükken. İyi gelirdi.

Diş ağrısı da olabilir, kulağa vurur o da.
Kulağım ağrıdığında annem soğan suyu damlatırdı küçükken. İyi gelirdi.
Dişlerimde sorun yok şükür. 2 hafta önce dişçiye gittim. Ama dişlerimi çok gıcırdatıyorum dolayısıyla sıkıyorum ondan mı acaba

Dişlerimde sorun yok şükür. 2 hafta önce dişçiye gittim. Ama dişlerimi çok gıcırdatıyorum dolayısıyla sıkıyorum ondan mı acaba
Gıcırdatma için diş hekiminizle görüştünüz mü? Bende de vardı o sıkıntı 6 ay kadar bir aparat kullandım, düzeldi. Gıcırdatmak dişlere çok zarar verir ama öyle yoğun ağrı yapmaz. 20lik dişleriniz çıktı mı? Çok pis kulak ağrısı yapıyor onlar. 2 hafta önceki muayenede kendini belli etmemiştir, ani şişiyor 20 likler.

Merhaba.
Yaşayan var mıdır acaba?
sıcak havlu koy derlerdi.

bır - ıkı damla soğan suyu damlatın.çk mecbur kalınca kızıma yapmıştım ve aglaması kesılmıştı

Gıcırdatma için diş hekiminizle görüştünüz mü? Bende de vardı o sıkıntı 6 ay kadar bir aparat kullandım, düzeldi. Gıcırdatmak dişlere çok zarar verir ama öyle yoğun ağrı yapmaz. 20lik dişleriniz çıktı mı? Çok pis kulak ağrısı yapıyor onlar. 2 hafta önceki muayenede kendini belli etmemiştir, ani şişiyor 20 likler.
Yok ya şimdi yazarken farkettim de gıcırdatma olayını söylemedim doktora. Dolgu yaptırıp temizlettim

Canım yıllar önce Başıma gelmişti evde yalnız iken gece gece komşu teyzeye gitmiştim kulağına kaçmayacak kadar büyük bir diş sarımsağın ucunu Minicik Alıp kulağına koy uyu dedi.. Gerçekten işe yaramıştı iltihap aktınsabahına kulağımdan .. Bi dene istersen tehlikesi yok kulağına kaçmayacak kadar bi diş koyarsan.. Tabi ilk fırsatta da doktora ltfgeçmiş olsun

Back