• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kulak agrısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

74umut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
479
0
116
İstanbul
yardım edin oglumun kulakları ve bogazı kızarıyor antibiyotik kullanıyoruz bir hafta sonra tekrar başlıyor ne yapacagımı şaşırdım birazda öksürüyor:2::2::2:

acaba antibiyotiği tam iyileşmeden mi kullanmayı bırakıyorsunuz bence bir kulak burun boğaz doktoruna götürün bebeğinizi

gittim antibiyotigi bitiyo 2 gün sonra tekrar başlıyor onu anlamıyorum teşekürler yinede

gittim antibiyotigi bitiyo 2 gün sonra tekrar başlıyor onu anlamıyorum teşekürler yinede

daha etkili iğneler oluyo onlardan yaptırın ya da dediğim gibi bi kulak burun boğaz doktoruna götürün bu kadar tekrar ediyorsa bir sorun olabilir çok geçmiş olsun

bizde kulak iltihabını çok sık yaşadık her diş çıkartışımızda kulak iltihabı olduk antibiyotikler geçirdi çok şükür ama her seferinde bağırsaklarımız bozuldu popomuz pişik oldu bu seferde onları iyileştirmeye uğraştık daha yeni iyileştik inşallah bir daha yaşamayız bütün herşeyimiz mahvoluyo

Benim bir arkadasim var onun ogluda cok sik kulakiltihabi gecirirmis, oda soganin suyunu cikarip kulagina damlatirmis, bana dedi cok ise yariyomus, mantikli geliyo aslinda, dogal antibiyotik,

yardım edin oglumun kulakları ve bogazı kızarıyor antibiyotik kullanıyoruz bir hafta sonra tekrar başlıyor ne yapacagımı şaşırdım birazda öksürüyor:2::2::2:

offf, geçmiş olsun, canım.
anlaşılan kullandığın antibiyotik bebeğin kulak ve boğaz enfeksiyonuna iyi gelmiyor.
Bebeğini doktora tekrar götün canım, sadece bebeğe bakmakla ilaç yazmasına kabul etme. Bir kan kültürü ve bir bakteryogram iste. Kan kültürü bebeğin vucudunda bulunan mikrobu tespit eder. Bakteryogram, tespit edilen mikrobuyu hangi antibiyotiğe dayanıklı olmadığı tespit eder. Bunlara bakarak, bebeğe iyi gelen antibiyotik yazılır.

Tekrar geçmiş olsun.

offf, geçmiş olsun, canım.
anlaşılan kullandığın antibiyotik bebeğin kulak ve boğaz enfeksiyonuna iyi gelmiyor.
Bebeğini doktora tekrar götün canım, sadece bebeğe bakmakla ilaç yazmasına kabul etme. Bir kan kültürü ve bir bakteryogram iste. Kan kültürü bebeğin vucudunda bulunan mikrobu tespit eder. Bakteryogram, tespit edilen mikrobuyu hangi antibiyotiğe dayanıklı olmadığı tespit eder. Bunlara bakarak, bebeğe iyi gelen antibiyotik yazılır.

Tekrar geçmiş olsun.

teşekürler canım soracagım gidince:emir_bebek:

Back