• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak acısı.. Bir daha Tövbe..

Bende deldirdim orayı canım iki sene olcak ilk başlarda çok ağrıdı üstüne yatamadım şişti iltihap aktı ama arkadaşım alkolle temizledi iltihabı akıttı sonrasında o sana verilen kremi sürdü bir haftaya geçti şuan hiç hissetmiyorum bile orda küpe olduğunu

Yok ondan demedim. Altin ya da gumus olmasaydi alerjin mi var acaba diye sordum cunku bende var altin ve gumusten baska bisey takamiyorum. Ama altinmis zaten o alerji yapmaz diye dusunuyorum ozellikle kolyede alerji olmadiysan daha once. Ben imitasyon hic bisey takamiyorum uzaktan seviyorum o guzelim seyleri:KK35:

Daha ben de imitasyona geçemedim desem yeri, cesaret edemedim. Tabi imitasyon olup da gümüş görünümlü ürünleri kakalamadılarsa. Burası Türkiye valla benim her şeye inancım var olur mu olur ya Tövbe Tövbe:KK48: Acımasa sorun yok:KK61: Dövme bile acıyor derler yalan, bu acının yanında halt etmiş yani. Aslında kimseyi dinlemeyeceksiniz gerçekten insanlar yanlış da yönlendiriyor ve herkesin acı eşiği farklı sanırım.. Ama dövmede bile canım yanmadıysa siz düşünün acı eşiğimi, bu fena bir şey ya sanırım çok fena mikrop kaptım yarın acile gideceğim..:cry:

Ben yönlendirmesi için sağlık ocağına aile hekimine gitmiştim.
Hastahaneye gerek kalmadan o doktorun verdiği merhemler iltihabı kuruttu.
Geçmiş olsun...

Ben de en iyisi aile hekimine gideyim bir haklısınız, acil serviste serum bile bağlarlar. Bir sorum olacak yarın açık mı acaba? Teşekkür ederim..:KK200:

Bende deldirdim orayı canım iki sene olcak ilk başlarda çok ağrıdı üstüne yatamadım şişti iltihap aktı ama arkadaşım alkolle temizledi iltihabı akıttı sonrasında o sana verilen kremi sürdü bir haftaya geçti şuan hiç hissetmiyorum bile orda küpe olduğunu

Ya ben ilk küpeyi çıkardığımda iltihap aktı onu da kremle temizledim küpeyi alkol ile sildim kulağıma öyle bile taktım.. Bir sürü önlem aldım ama sakınan göze çöp batar işte.. Keşke ben de istediğim küpeleri korkusuzca takabilsem ya artık:KK34:

Ya ben ilk küpeyi çıkardığımda iltihap aktı onu da kremle temizledim küpeyi alkol ile sildim kulağıma öyle bile taktım.. Bir sürü önlem aldım ama sakınan göze çöp batar işte.. Keşke ben de istediğim küpeleri korkusuzca takabilsem ya artık:KK34:

canım arada vücut kabul etmiyor öyle şeyleri... bende imitasyon kullanamam mesela gümüş diye aldığım hızmalar burnumu bi günde yara etti gittim değiştirdim hep.. acaba taktığın küpede mi sorun var ki ?

bir günde geçmez ayrıca sen oranın kapanmamasını istiyorsan eğer hergün alkolle temizlettir iltihabı ve o kremi kullanmaya devam et çevremdekiler ve bende dahil olmak üzere böyle yaptım..

dayanamam diyosan da çıkart kapansın

Back
X