- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
-
Büyük ihtimalle iltihap kapmışiyisi doktora görün bence
geçmiş olsun ..
Doktora gorunun bir arkadasin kikirdak degilde kulak memesini deldirmsi ama cok yumusak oldugundan kupe yapismisti lokal anesteziyle cikardilar.Sizde gidin acile rahatlatirlar en azindan
Cok gecmis olsun iltihap kotu doktora gorun belki antibiotik falan lazimdir.
Ben 8 yil once deldirdim kikirdagi hic aci da hissetmedim boyle biseyde yasamadim. En agritan piercingim burundu o da iltihap falan kapmamisti yine cok sukur
Ay nasıl yapışmış inanamıyorum ya
olabilir o tahris etmistir belki. Taktigin kupe altin gumus falan mi?Teşekkür ederim çok fena bir acı ya ben de deldirirken ve 5 aydır hiç böyle sorun yaşamadım yaAnnem diyor ki o tarafına fazla mı yattın acaba Of aksilik ya..
Hatta yanina bi tane daha mi yaptirsam diyorum ben simdi korktum
olabilir o tahris etmistir belki. Taktigin kupe altin gumus falan mi?
Çok teşekkürlerIltihap kapmistir muhtemelen, acile gidin orda gerekli mudahaleyi yaparlar çok geçmiş olsun
Yok ondan demedim. Altin ya da gumus olmasaydi alerjin mi var acaba diye sordum cunku bende var altin ve gumusten baska bisey takamiyorum. Ama altinmis zaten o alerji yapmaz diye dusunuyorum ozellikle kolyede alerji olmadiysan daha once. Ben imitasyon hic bisey takamiyorum uzaktan seviyorum o guzelim seyleriEvet altın ama bugüne dek böyle sorun çıkarmamıştı alerjim olsa daha önce falan ortaya çıkmaz mıydı diye korkuyorum şimdi. Kızlar diyor kolye bile takamazdın altına ya da gümüşe alerjin olsa. Bilmiyorum ya çok fena acıyor.
Ya teşekkür ederim hiç böyle bir durum olmadı bir de bu zamana kadarOf ya hangi bölüme gitmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?