Nasıl bişey acaba tam adı nedirSu geçirmeyen bantlar var büyük olanlarından alım genede dikkat edin kulağa fazla su tutmayın ben ameliyat olduğumda karından boydan enine sezeryandan büyük kesiğim vardı kullanmıstım geçmiş olsun
Ne ameliyatı olmuştunuz?Su geçirmeyen bantlar var büyük olanlarından alım genede dikkat edin kulağa fazla su tutmayın ben ameliyat olduğumda karından boydan enine sezeryandan büyük kesiğim vardı kullanmıstım geçmiş olsun
Bildiğin su geçirmez bant diye geçiyor eczanelerde varNasıl bişey acaba tam adı nedir
Teşekkür ederim
Kist ameliyatı 13cm kistim vardı yumurtalığımdaNe ameliyatı olmuştunuz?
Ooooo o neymiş beKist ameliyatı 13cm kistim vardı yumurtalığımda
Çok teşekkür ederim alıp deneyeyim kendimde bakalım inşallah su geçirmezGoogledan buldum bunlar isinizi gorur. Su geçirmez ameliyat bandi yazinca cikiyor. Bende bunun uzun boyutlusunu kullanmistim
Önemli değil benim için sağolun çok uzun süre oldu zaten aminOoooo o neymiş be
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın
Mazur görün merakımı, bana birşey çağrıştırdığı için merak ettim
çok geçmiş olsun benim kızımda sürekli orta kulak iltihabı oluyor ve dört yaşında. bu geceyine kulak ağrısı ile uyandı ve işitmede azalma var. antibiyotikler çözüm olmuyor mu bizim de mi tüp taktırmamız gerekecek acaba? teyzem vazelinli pamuk koy kulağına banyoda diyor bana ama sizin için uygun olurmu bilmiyorumİyi geceler arkadaşlar
5 yaşındaki kızımın kulağına geçtiğimiz hafta tüp takıldı
10 günü bitince banyo yapabilir demişti doktorumuz ancak ıslatmayın dedi
Bi bandaj önerdi internetten alın medikallerde yok dedi neyse baktık bulduk ama yorumlar kötü memnuniyet yok denecek kadar az.
Muadilleri de öyle.
Medikallerde de hiç ıslanmaz diyemiyoruz diyorlar
Hiç ıslanmasın enfeksiyon kapar dedi doktor.
(Tüp yaklaşık 6ay ile 2 yıl arasında kalacakmış bide)
Ameliyat geçirip tüp takanlar varsa nasıl bir önlem aldınız yardımcı olur musunuz lütfen ?
Yani biz de sık sık orta kulak iltihabı geçiriyorduk en son tüp takalım dedi doktorumuzçok geçmiş olsun benim kızımda sürekli orta kulak iltihabı oluyor ve dört yaşında. bu geceyine kulak ağrısı ile uyandı ve işitmede azalma var. antibiyotikler çözüm olmuyor mu bizim de mi tüp taktırmamız gerekecek acaba? teyzem vazelinli pamuk koy kulağına banyoda diyor bana ama sizin için uygun olurmu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?