Kulağımla ilgili anlayamadığım bir problem

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
selamlar kızlar..
1 hafta önce boğazım ağrıyodu,öksürürken gece birden sağ kulağım tıkandı.
ertisi günde sesleri yankılı duymaya başladım..
ve sonuç olarak 1 haftadır sağ kulağım tıkalı ve çınlama yapıyor,bugün doktora gittim kulak bilmem neyi tam hatırlayamıyorum çökmüş dedi üst solunum yollu enfeksiyonundan dolayı dedi..
açıkcası anlayamadım nedir bu nasıl geçer netten bakıyorum bayağı korkutucu şeyler yazıyo ameliyat falan gibi..
doktor geçer dedi ama benim kulağım dahada tıkamaya başladı sanki yaa..
kızlar bende panik atakta var çok korkuyorum ya kulağım düzelmezse diye,lütfen bilen varsa cevap yazsın böyle bişey yaşayıpta iyleşen varmı?ne kadar zaman sonra düzelir bu durum acaba..
devlet hastensei olduğu için fazla soru sorulmuyoki daha ben çıkmadan başka hasta alıyolar:KK43::KK43:

:KK14: benim minick kızımda aynı dert vardı...kulak zarı çökmesi...zar hasar görüpte çökme yaparsa kemiğe yapışırmış...bu da kalıcı işitme kaybına sebep olurmuş...iki kulağına da tüp takıldı 15 gün önce...dün fena kulak ağrısı yaşadı...sabahta kulağında epey akma vardı...doktorunu aradım antibiyotik verdi...bugün başladı...çok üzgünüm...tam bitti derken...

sana da çok geçmiş olsun,sanırım başında farkettin...bu iyi..ilaçla tedavi olma şansın çok yüksek...moralini bozma...kolay kolay ameliyat demiyor doktorlar...

X