Hiç duymamıştım bunu kötü bir koku oluşmazmı kiBalmumunu kaynatıp rulo şekline getiriyorsun kulağuna sivri bölümünü koyup diğer geniş ucunu yakıyorsun onun buharı kulağı temizliyor.. bizim komşudan gördüm midem kalktı ama acayip temizledi bunu bir araştır istersen.
Haklısınız en kısa sürede randevu alıp orayada gideyim yada gece acile giderim ama duyuyum yeterAcimiyor diye biliyor sadece uğuldama ve çinlama oluyormuş ama sadece saglik ocagiyla kalmasan kulak burun boğaz doktoruna git belki başka biseydir yanlis bisey yapip kendine zarar verme bence.
Gliserin yağını kullanırım balmumu yapışkan bişey yakınca kokuyor hatırladım şu arılarda kullanılan bişeydi sanırım.Balmumu tehlikeli olmasin aman dikkat kulak bu şakaya gelmez.
Sağol canım teşekkür ederimEn doğrusu olur canim gecmis olsun.
Valla kokusunu ve sağlık boyutunu bilmem ben araştır sen bir :)) Ben kendim denemediğim için net bir şey söyleyemiyorum sadece kadının kulağının temizlendiğini gördüm dediğim gibi sen bir araştır.. ama mutlaka da doktora gitHiç duymamıştım bunu kötü bir koku oluşmazmı kiAraştırayım bakalım :/
Nemli bölgede de yaşamıyorum kiözellike nemli bölgelerde yaşayan insanlarda kulak kiri gözükebilir. Abdest ile sürekli ıslattığınız için olma riski daha fazla. Kulağın kendi akıntısının dış kulağın daralan kısmında birikmesi o.Teknik olarak parmağın vs oraya gimesi mümkün değil Çıkarırkende acımaz merak etmeyin.
Araştırcam canım annemlede konuşrum bi hangisi iyiyse onu yapalım,Annemgil bağırmayınca duyamıyorumValla kokusunu ve sağlık boyutunu bilmem ben araştır sen bir :)) Ben kendim denemediğim için net bir şey söyleyemiyorum sadece kadının kulağının temizlendiğini gördüm dediğim gibi sen bir araştır.. ama mutlaka da doktora git
Abdest aldıktan sonra kulaklarını bir pamuk ile kurulaman mantıklı olur çünkü ister istemez orası nemli kalıyor. Buşonun bir numaralı nedeni nemdir. Kulak çöpüyle kirin olduğu yere erişemediğin gibi olan kiri de daha geriye itersin. Doktorlarda uzun ucu eğik bir alet var onunla hemen çıkarıyorlar. Gliserinli su kullanmaya devam et, kulağından çıkanları da görünce şaşırmaNemli bölgede de yaşamıyorum kiBanyodan sonra oldu su kaçtı galiba sonra duyamadım kulak çöpüyle denedim silmeyi yok düzelmedi. Yağı kullancam ama ya tamamen kapanırsa diye korkuyorum
Ay bende onu merak ediyorum çok mu büyük çıkıcak diyeAbdest aldıktan sonra kulaklarını bir pamuk ile kurulaman mantıklı olur çünkü ister istemez orası nemli kalıyor. Buşonun bir numaralı nedeni nemdir. Kulak çöpüyle kirin olduğu yere erişemediğin gibi olan kiri de daha geriye itersin. Doktorlarda uzun ucu eğik bir alet var onunla hemen çıkarıyorlar. Gliserinli su kullanmaya devam et, kulağından çıkanları da görünce şaşırma
Çok şükür Yumuşadı ve evde babam şırıngayla sıcak su püskürterek açtı.Sesler hd gibi duyuyorum maşaşşalh :)Gliserin kiri yumuşatmak ve kolayca çıkmasını sağlamak içindir. Ayrıca kiri kulak pamuğu ile çıkarmaya çalışma daha da geriye gitmesine sebep olursun. Ayrıca abdest alırken dış kulak yolunu temizleyebilirsin orta kulağa kadar parmağın gitmez. Orta kulak sonuçta o sıvıyı salgılar ki dışardan gelen toz vb materyaller tutulsun. Bu şekilde o sıvı birikebilir zamanla kurur kulak kiri olur.
e hadi gözün aydın o zaman. geçmişler olsun :)Çok şükür Yumuşadı ve evde babam şırıngayla sıcak su püskürterek açtı.Sesler hd gibi duyuyorum maşaşşalh :)
Sağolun teşekkür ederim :) Allhım kimsenin sağlığını bozmasın :)e hadi gözün aydın o zaman. geçmişler olsun :)