• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağa su kaçması

Filolog89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
1.641
3.765
133
Hanımlar cuma günü yüzerken sağ kulağıma su kaçtı. Tam anlamıyla çıkaramadım. Dün uyandığımda kulağım hafif tıkalıydı. Sanki içten şişmiş gibi hissediyorum. Doktor tanıdıklara sordum ağrı yok ise iltihap henüz yoktur, kir şişmiştir dediler. Gliserinli damla aldırdılar, uyguluyorum. Açıkçası damlanın kulaktaki kiri temizleyip çıkarması gerekiyor ama fayta etmedi. Bugün devam edicem damlaya. Düzelmezse kulak burun boğazcıya gidecekmişim ve çıkartırıcakmış kiri. Yazlıkta olduğum için KBB gitmek kısmı biraz zor. Evde çıkarabilsem daha iyi olurdu. Başına gelen, vereceği tavsiyesi olan var mı?

Kulagınızın yıkanması gerekıyor

Artık pek yıkattırma yok, kulagınıza bısı sokuyorlar ve kiri hava yolu ıle cekıyor

Acı yok. Bekledıgınıze degmez

Kulagınızın yıkanması gerekıyor

Artık pek yıkattırma yok, kulagınıza bısı sokuyorlar ve kiri hava yolu ıle cekıyor

Acı yok. Bekledıgınıze degmez

Korkulcak birşey yok yani. Sevindim. Hiç kulaklarımı temziletmedim önceden, biraz geriliyordum.

Kesınlıkle acı yok.

Ama kulakta agrı yoksa eger !
Benım de tıkanır ve temızletmeye gıderım 5 dklık iş.
Yok kulağımda ağrı olsa hemen acile giderdim. Duyma yeteneğim azaldı. Uzanlığı KBB olmasa da çevremdeki doktorlara sordum suyun kulak kirini şişirmesi diye bir mevzu varmış. Ya kendin çıkaracaksın ya KBB cı dediler. Kulaklarımı 31 senedir hiç temizletmedim bence de kirlidir yani, etrafımda duyuyordum gittm yıkattım diyenleri ama üstünde durmuyordum. Böyle giderse kaçış yok temzileteceğim. Herhalde sağı temizleyince doktor soluda temizler.

Yok kulağımda ağrı olsa hemen acile giderdim. Duyma yeteneğim azaldı. Uzanlığı KBB olmasa da çevremdeki doktorlara sordum suyun kulak kirini şişirmesi diye bir mevzu varmış. Ya kendin çıkaracaksın ya KBB cı dediler. Kulaklarımı 31 senedir hiç temizletmedim bence de kirlidir yani, etrafımda duyuyordum gittm yıkattım diyenleri ama üstünde durmuyordum. Böyle giderse kaçış yok temzileteceğim. Herhalde sağı temizleyince doktor soluda temizler.
Suan kulagınınız tıkanıksa, ara sıra avılıp tekrar tıkanıyorsa sız yapamazsınız. Glıserın sadece yumusatıyor
Bayramda basıma geldı

Glıserın kısa surelı bır cozum

Suan kulagınınız tıkanıksa, ara sıra avılıp tekrar tıkanıyorsa sız yapamazsınız. Glıserın sadece yumusatıyor
Bayramda basıma geldı

Glıserın kısa surelı bır cozum
Aslında aynen dediğiniz gibi, damlattığımda açılıyor sonra tekrar ses azalıyor. Şimdi yazlıktayım diye bir umut damla aldırdlar ama anladım, gerçekten çok yardımcı oldunuz. Elinize sağlık.

Aslında aynen dediğiniz gibi, damlattığımda açılıyor sonra tekrar ses azalıyor. Şimdi yazlıktayım diye bir umut damla aldırdlar ama anladım, gerçekten çok yardımcı oldunuz. Elinize sağlık.
Rica ederım. Gıttıgım yerde doktor bulamadım. Saglık kabını vardı orda ılkel sartlarda yıkattırdım :) bıldığinız yıkama yanı .😀ama her turlusu ısımı gordu.
Aklınızda olsun

Back