küfür eden çocuk....

pasifkalpler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
54
0
mrb canlarım benim 2 yaşında bir oğlum var amcası halası küfür öğretiyorlar ama ben kızdığım zaman çocuk küfürü bırakıyor ama diğerleri öğretmeye devam ediyor ben buna karşı nasıl bir önlem alabilirim çünkü oğluma kızarak bu konuyu çözmek istemiyorum.

O nasıl amca hala ya. İnsan yeğenine küfür mü öğretir. O çocğun bu yaşta güzel güzel şarkılar, kelimeler öğrenmesi gerekirken küfür de neymiş !
Bence gidin halasıyla, amcasıyla, artık kim öğretiosa onlarla bi konuşun. Küçücük bir çocuğun ağzına küfür hiç yakışmıyor.
Hem onlarla bir konuşun hem de çocuğunza bunun kötü bir şey olduğunu çevredeki insanların onu dışlayabileceğini, kötü algılayabileceğini söyleyin.
Kızmayın, ama kötü bir şey olduğuna dair şartlandırın.
Şu anlık en kısa ve en kolay yolun konuşmak olduğunu düşünüyorum ailedeki kişilerle.

Son düzenleme:
var böyle amcalar benim,eşimin kardeşleride böyle maleseff görüşmüyorum..........

Son düzenleme:
Kızım yaşına yeni girdi,ayy vallahi en büyük korkum o küfür mevzusu.. Elimden geldiğince uyarıyorum ama sonuçta çalışıyorum,öğretselerde eyvah eyvah diyorum!!!!

oğluna neden kızasın çocuk bu küfr ettirirler sonrada kahkayı basarlar o kadar beyinsiz insanlar çocukta onları güldürdüm der aynı şeyi tekrar eder....bnmde eltimin kızı var babası öğretiyo onada..bi gün kalabalık bi ortamda söyledi tabi kızardılar bozardılar ama yapcak bişi yoktu...çocuk küfr edince gülen insanların beyinsiz olduğunu düşünüyorummm...

sanane lan sana akılmı ver dedik ister görüştürürüm ister görüştürmem ben kızmadan nasıl bu konuyu hallederim diye sordum serseri

benimde 8 yaşında bir kaynım var küçük ama çok küfürbaz ağzı çok bozuk şuan oğlum 13 aylık ve hep diyorum eğer yanında küfürlü konuşursan sana sevdirmem diyerek ama ne fayda anne babası kızmazken benim konuşmamı anlar mı ki

Allah yardımcın olsun inş. bence oğluna kızmak çözüm değil..Çocuk nihayeti dua öğret dua okur küfür öğret küfür eder..Hiç konuştun mu ne yapıyorsunuz siz kendinize gelin die..Eşin de muhakkak biliyordur bişey demiyor mu..

hatta bigün eşimin yanında aynı küfrü tekrarladı ..eşim o kadar azarladıki çocuk mutfağa geldi anne ben bidaha a....s..... demiycem dedi annesi hala sırıtıyo....bak dedim sen güldükçe bu çocuk iyi bişi yaptım sanar dedim .......sizinde yapcağınız uyarmak açık bi dille hatta biraz sert bi dille eşinizde bu konuda ağırlığını koysun..

ya ben anlamıyorum o masum meleğe kötü sözler söyleterek ellerine ne geçiyor..

sanane lan sana akılmı ver dedik ister görüştürürüm ister görüştürmem ben kızmadan nasıl bu konuyu hallederim diye sordum serseri

??????????????????????????????????????????????????????

küçük çocuğa küfür etmeyi öğretip bundan haz duyan insanlardamı varmıştuhaf.darılırmış,küsermiş,utanırmış hiiiiiiiiç umursamam o amca ile halayı varya....... herkesin içinde rencide ederdim heralde.önce kesin bi dille uyarın.çocuğumdan uzak durun diye tehtid edin.yok laftan anlamıyorlarmı ne evlerine gidin nede evinize alın.töbe töbe.bide merak ettim kaç yaşında bu insanlar?

heralde eşine rahatsızlığını dile getirmiş,eşindende böyle bir tepki almış.ben öyle anladım

Çocuk küfürlü ortamda büyüse ayrı dert, böyle çemkirilen ortamda büyümesi ayrı dert tabi. Ne diyim Allah çocuğunuza yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…