- 27 Kasım 2015
- 802
- 802
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Nerden geliyor o kuf kokusu? Kuf kokusu kufu yok etmeden gitmezkiKızlar merhaba. Komşumuzun evi aşırı derece de küf kokuyor. Evleri müstakil. Kızcağız evine kimseyi çağırmak istemiyor. Çünkü dışarıdan girerken ağır bir koku oluyor. Bu küf kokusu ile daha önce mücadele eden oldu mu? Yardımlarınızı bekliyoruz
O koku kolay kolay geçmiyor . Evi boşaltıp iç dış yalıtım yaptırmak lazım . Sonrasında parke , fayans vs ne varsa değiştirmek lazım , mutfak dolabını dışarı çıkarıp güneş altında havalandırıp , kullanılabilirse boyamak lazım. Sonrasında da 3-5 kat boya yaptırmalı . Evi sürekli havalandırmalı vs . Hatta eşyalar bile küf kokuyor , onları eve almadan önce yıkayıp iyice kurutmak lazım.Nerden geliyor o kuf kokusu? Kuf kokusu kufu yok etmeden gitmezkiaklima kemal sunalin karisinin anlattigi birsey geldi.. eskiden paralari yokken oturduklari ev kuf kokarmis nem kokarmis.. misafir geleceginde kizartma yaparlarmis ki kokuyu bastirsin
Kuf giderici spreyler var diye biliyorum. Sıkıyorsun ve kuf gidiyor. Ama bi sureligine tabii.. asil sebep ortadan kaybolmadan gitmezO koku kolay kolay geçmiyor . Evi boşaltıp iç dış yalıtım yaptırmak lazım . Sonrasında parke , fayans vs ne varsa değiştirmek lazım , mutfak dolabını dışarı çıkarıp güneş altında havalandırıp , kullanılabilirse boyamak lazım. Sonrasında da 3-5 kat boya yaptırmalı . Evi sürekli havalandırmalı vs . Hatta eşyalar bile küf kokuyor , onları eve almadan önce yıkayıp iyice kurutmak lazım.
Nerden geliyor o kuf kokusu? Kuf kokusu kufu yok etmeden gitmezkiaklima kemal sunalin karisinin anlattigi birsey geldi.. eskiden paralari yokken oturduklari ev kuf kokarmis nem kokarmis.. misafir geleceginde kizartma yaparlarmis ki kokuyu bastirsin
Teşekkürler hemen denenmesi gereken bir fikirKüfün çözümünü yazıyorum herkes okusun
Fısfısın içine çamaşır suyu ile suyu karıştırıp küf olan duvar, dolap her ne ise lraya sıkıyorsunuz. Küfler pıt pıt yere düşüyor. O bölgede bir daha hiç küf olmuyor.
Denendi, onaylandı.
Her yıl boyanmalarına rağmen aynı noktalar da küf çıkıyor maalesefKüf engelleyici boyalar var. Evleri kendilerinin ise bi o boyalarla badana yapmayı denesinler. Belki geçer
Kuf giderici spreyler var diye biliyorum. Sıkıyorsun ve kuf gidiyor. Ama bi sureligine tabii.. asil sebep ortadan kaybolmadan gitmez
Görünür yerde küf var. Çamaşır suyu ile silmekten başka çare var mı acaba ?Görünür yerlerde küf yoksa görünmeyen yerlerde vardır yoksa neden koksunki ev temizse
Bi tv programında eski bir ev ev yıkmışlardı pencerelerin iç tarafları full küf olmuş öylede yaşamışlar
Küfün kaynağını bilmezseniz çare bulamazsınız
Bulunup temizlenirsede bir daha olmaması adına evde nem olmamasına dikkat edilmelidir
Görünür yerde varsa o kadar kokmaması gerek sankiGörünür yerde küf var. Çamaşır suyu ile silmekten başka çare var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?