Özelden göğüs hastalıkları bölümüne gideceğim mecbur.Evde küf varsa o sorunu çözün bir kere. Çok tehlikeli bir şey küf.
Alerjiden bağımsız kötü bir sürü hastalığın da sebebi.
Sonra göğüs hastalıklarına gitmeniz lazım alerji testi için. Devlette yapmazlar genelde o testi sadece hapşırıyorsanız. Çok bir tıkanma nefes alamama solunumda sıkıntı falan görmezlerse yapmazlar. O yüzden özele gidip isteyin çok merak ediyorsanız.
Küf giderici beyaz sirkeyle siliyorum sık sık tekrar olıyor. Boyuyoruz tekrar oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artıkNetflixte bu konuyla ilgili bir belgesel vardı evden uzağa gidiyordu kadın sürekli..
Ev değişimi ya da küf giderici tadilat yapılmalı
Alerji ilaçlarını kullandım. Geçer gibi oldu bir süre sonra daha da şiddetli hapşırık krizi oldu 1 ayAynı kbb ciye süpheni anlat. Alerji ilacları yazsın. Gecerse alerjidir gecmezse hiç senin olmamıştır.
Evet küf kapatıcı olanlardan kullanıyorum. Kbb den sonra göğüs hastalıkları na gittim. Bildiğim tüm alerji ilaçlarını vermiş dedi. Oğlunuzun kullandığı ilaç nedir? Sürekli mi kullanıyor?Küf kapatıcı özel boyalar var. Onlardan da deneyin derim. Alerji ilacı mi fayda etmedi? Mg olarak ya da etki olarak düşük bir ilaç vermişlerdir belki. Oğlumun da alerjileri var normal şurup işe yaramıyor onda, çiğneme tableti ancak fayda sağlıyor
Küf giderici tadilat nasıl oluyor? Küfe özel boyalarla boyandı ama hemen tekrar oluyorNetflixte bu konuyla ilgili bir belgesel vardı evden uzağa gidiyordu kadın sürekli..
Ev değişimi ya da küf giderici tadilat yapılmalı
Küf giderici beyaz sirkeyle siliyorum sık sık tekrar olıyor. Boyuyoruz tekrar oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık
Ana kaynağı buluyorlar orayı kurutuyorlar diye biliyorum ıslaklık yaratan yere yapıyorlar ana kaynaktanKüf giderici tadilat nasıl oluyor? Küfe özel boyalarla boyandı ama hemen tekrar oluyor
Çok teşekkür ederim cidden önemli bilgiler bunlar dediğiniz gibi eve uygulayacağım. Özele gitmeye düşünüyorum ben de mecbur.Kuf herhangi bir boyayla gecmez.
Once kazinmasi gerekir en son noktasi neresiyse oraya kadar. Sonra katman katman doldurulup, en ustte kuf karsiti / giderici boya ile boyanip kapatılması gerekir.
Gecmis olsun.
Evinizin konut kaskosu varsa muhtemelen paketinize bu durum dahildir. Policenize bir bakin derim.
Alerji icinde gogus hastaliklari veya direkt alerji bolumune sevk edilmeniz gerekir.
Ama alacaginiz cevap buyuk ihtimal ev akari ve mite alerjisi olacaktir. Gogsu rahatlatan bir ilac verip (kortizon icerikli) gondereceklerdir.
Ben henuz yetiskin alerji ve cildiye bolumlerinde dogru duzgun ilgilenildigimi hatirlamiyorum. (O yuzden hep ozele para gommek zorunda kaldim)
Çok teşekkür ederim cidden önemli bilgiler bunlar dediğiniz gibi eve uygulayacağım. Özele gitmeye düşünüyorum ben de mecbur.
Teşekkür ederimGecmis olsun, umarim kurtulursunuz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?