yahudilikten soğudum...
bu hotolar niye destekliyor kii yahu okyy kim kimi destekliyo anlamadımm..bu yürüyüşlere katılanların hepsi gay değil. bir kısmı onları destekleyen heteroseksüellerde.
hoto ney kızbu hotolar niye destekliyor kii yahu okyy kim kimi destekliyo anlamadımm..
Mesela benim gibi canım eşcinsel olmayıp eşcinselleri farklı görmüyorumbu hotolar niye destekliyor kii yahu okyy kim kimi destekliyo anlamadımm..
kız hoto değil o. hetero. ben mesela heteroseksüelim. destekliyorum. haklarını savunuyorum. hatta yürüyüşlerine gidecektikde olmadı. ama uçurtma festivali vardı modada. çoluk çocuk aileler hep gittikti. çocuklar uçurtma uçurdu falan.. onlarda bir grup oturmuşşlardı. şarkılar söylendi falan. yalnız bir erkeklerden oluşan grup geldi. merdivenlerden indiler. dini birşey dediler unuttum bak. yanlarından geçtileer. ama oturanlar hiç tepki vermedi.. kışkırtılmaya tepkisiz kaldılar. bizde izledikti o ara onları.bu hotolar niye destekliyor kii yahu okyy kim kimi destekliyo anlamadımm..
heteroseksüellerhoto ney kız
Cok katilar dogru mesela yahudi olunmaz yahudi dogulur.oraya gittim biliyorum,ordaki yahudiler ınanılmaz katılar,radıkaller(bana göre radıkal değiller,normaller,sadece ızah etmek içn söledim,herkes özgür,nasıl eşcinsel özgür ise tersını düşünende özgür)ben sion dağında(bilemedım)bir kız çocuğuna güldüm merdıvenlerde,sarı lüle lüle saçlar,veeee canımı zor kurtardım,oradakıler kızı bir çektiler,benı ittiler,bir müslüman kızlarına nasıl gülümsemiş,ne hakkım var,ee haklıydı,bende bilemedım zaten,havalimanında bir alman hristıyan ile bir kanadalı yahudiyi biz türk kafılesi ayırdık,ve daha çok şey,yahudiler dinlerının gereğinden taviz vermezler...
He ya valla iyi ben kaynamıyorum aradabu yürüyüşlere katılanların hepsi gay değil. bir kısmı onları destekleyen heteroseksüellerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?