Kudret narı tüketebilir miyim

Sendemibrutusum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
100
-18
25
Aktardan kantaron yağlı kudret narı aldım bağırsak enfeksiyonu iltihabı vs için bana zararı olurmu acaba günde bir kez ac karna tatlı kaşığı tüketiyorum

Aktardan kantaron yağlı kudret narı aldım bağırsak enfeksiyonu iltihabı vs için bana zararı olurmu acaba günde bir kez ac karna tatlı kaşığı tüketiyorum
Öncelikle doktorla olan tedaviniz bitti mi yani ilaçlarınız vs eşim 3 yıl boyunca mide ve bağırsak ülseri rahatsızlığı yaşadı neredeyse 10 kg verdi 2 defa endoskopik oldu 1 yıl ara ile ilaçları bitince 2 ay damla sakızı kullandık geceden suya koyup sabah açkarnına içiyordu sonra biraz ara verdik tekrar rahatsızlanmaya başlayınca zeytin yağı ile karışık kudret narı kullandık 1 çay kaşığı aç karnına her sabah sonra da hakiki dut pekmezi kullandık yaklaşık 1 yıl her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı bunları hep deneyerek iyi geldiğini tecrübe ederek kullandık suan hamdolsun herhangi bir şey kullanmıyor ara ara tahin yiyor aç karnına ama dişlerinizde rahatsızlık varmı etkili çiğneyebiliyor musunuz birde sigara kullanıyorsanız bırakmalısınız eşim bırakmadığı için bu kadar çekti

Tedavi görmüyorum benim sorunum yok ama strese bağlı olarak problem yaşıyorum hazımsızlık ve bağırsak sendromu gibi bişi doktor ilaçları kullanmak istemiyorum fayda yok çünkü enfeksiyonum olduğu için kullanmak istedim çünkü çok ilaç zarar verir diye düşünüyorum sigara vs hicbirsey kullanmıyorum tek kan ilacı kullanıyorum demir eksikliği sebebi ile

Biz kudret narının faydasını gördük yaklaşık 3 ay kullandı eşim her sabah açkarnına içti damla sakızını da tavsiye ederim bir arastırın isterseniz geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…