küçültülen bademcik tekrar büyümüş :(

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
artık deliricem resmen..
Allah rızası için bi yol gösterin.
Oğlum 2,5 yaşında .Nisan ayında geniz eti alındı.Bademcikler radyofrekans yöntemi ile küçültüldü.
Son 15 gündür tekrar ağzı açık uyumaya başladığından tekrar götürdüm.
Radyofrekansın etkisi geçmiş bademcikler tekrar büyümüş.
E napıcaz şimdi dedim ? Takip edicez dedi.
Google dan araştırıyorum bademcik alınması ile ilgili açıklamalar var ama küçültme sonrası tekrar büyür mü ? bu teknik bir hata mıdır ? bişey bulamadım.
Doktora şarlayacam ama bilgim yok maalesef.
Var mı böyle bir durumla karşılaşan?

Çok geçmiş olsun
neden aldırmadınız ki sonuçta ameliyata girmiş zaten

teşekkür ederim. Yaşı küçük olduğu için ve ameliyat sonrası daha az ağrılı olacağı için doktorumuz önerdi. Biz de güvendik.Şimdi ne yapıcaz bilmiyorum.
Öğrenmeyen çalıştığım şey şu; küçültme yöntemi sonrası tekrar büyümesi olağan mı yoksa bu bir dr hatası mı?
Ama hiç bir yerde bununla ilgili bilgi bulamıyorum.

Doktoruyla görüştünüz mü peki

Doktoruyla görüştünüz mü peki

dr dan yeni geldik. Söylediği şu , (aynı anda kansızlığı yüzünden çocuk dr na da muayene ettirmiştik)
o doktorun verdiği allerjik ilaçları kullanın.. Pazartesi kontrole gelin.Burun gerisinde akıntı görürsek.
Antibiyotik başlarız. Bademcik büyümesi muhtemelen gribal bir şeydir. Kan tahlil sonuçlarınız çıksın tekrar konuşalım.

Ben 5 yasindayken aldilar benim bacemcikleri. Artik iflas etmisti ise yaramiyordu çürümüştü. Gata da rahmetli Adnan bey yapmıştı ameliyatimi ve 1 hafta icinde düzelmiştim. Size tavsiyem birkac sene bekleyip tamamen aldirin eger islevini kaybetmisse.

Tekrar büyümesi normal. Ama keske tamamen aldirsaydiniz bademcikleri ...
Almanyada kücük yastada yapiyorlar... benim kuzenim 4 yasindaydi

keşke aldırsaydınız dıyorum
dıger yontemı bılmıyorum
bızdede genız etı var ama alınmasını gerektırecek kadar degıl

Tekrar büyümesi normal. Ama keske tamamen aldirsaydiniz bademcikleri ...
Almanyada kücük yastada yapiyorlar... benim kuzenim 4 yasindaydi

yani radyofrekans sonrası tekrar büyüyebiliyor öyle mi?
bize dr daha önce bundan bahsetmedi.
Ameliyat olduğunda oğlum 2,5 yaşında bile değildi. 4 dr gezdik hepsi aldırmayın küçültün dedi o dönem.
Oğlumda 4 yaşında olsaydı aldırırdım muhtemelen

daha cok kücükmüs, canim benimmm kiyamam ben ona.
Ama tabiki büyüme ihtimali var, arkadasim bu yüzden 3 defa ameliyat oldu... insandan insana degisiyor... demek ki sizin oglunuzun geniz etleri hizli büyüyor... fazla kafaniza takmayin bence. Biraz daha bekleyin ve tamamen aldirin :)

Aynı şeyi düşünüyorum bende. Yani söyle 4-5 yaşına gelse aldırıcam.
Şu an düşündüğüm; bu kış yine aynı şekilde enfeksiyonlar yaşamayalım. Antibiyotikler kullanmayalım diye ameliyat masasına yatırdım ben çocuğumu.Hiç bir işe yaramadı mı yani? Buna deliriyorum

geniz eti büyümüyor. Bademcik büyüyor. Geniz etini de sordum peki o da büyüyecek mi diye?
çok çokk düşük bir ihtimal dedi

Haklisiniz cok zor gercekten. Ben ne cektim 5 sene. Antibiyotikle yasadim resmen. 4 yasinda iken alalim dedi doktorlar ve 1 sene bekleme karari verdiler kucuk oldugum icin ve iyiki de aldirmislar yani. İnsallah kisin zorluk yasamazsiniz alinama kadar hastalanmasa bari. Cok sinirr bozucu anne icinde cocuk icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…