• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçülen kıyafet nasıl geri büyütülür?

RickandMorty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
2.997
8.149
158
28
merhabalar kızlar çok üzgünüm.. bir triko kazağım vardı geçen ay hevesle almıştım indirimde bile değildi, 2 3 kere giydim makinede yanlışlıkla yüksek derecede (50) yıkamışım ve ve ve :KK43: bayağı küçülmüş.. çok üzüldüm var mıdır bir çözümü

Size güveniyorum kızlar:KK200:

Yan dikişlerinden açıp deri tarzı bir parça ekleyebilirsin uygun bir renkte ve istedigin genişlikte. Boyu için de eski triko bir kazağin varsa rengine uyan, lastik kısmından kesip küçulen trikonun alt kısmina yan parçaları ekledikten sonra dikebilrsin. Biraz karışık gelmiş olabilir anlatımım. Öyle olduysa yakıver, farklı bir şekilde anlatmayı deneyeyim. Şu an bu şekilde aklıma geldi. Kolay gelsin

yumuşatıcı sulu suda bekletin sonra kurutup ütüleyin.
bir ara böyle bir şey okumuştum,etkili olur mu bilmiyorum.denemek gerek.

Yan dikişlerinden açıp deri tarzı bir parça ekleyebilirsin uygun bir renkte ve istedigin genişlikte. Boyu için de eski triko bir kazağin varsa rengine uyan, lastik kısmından kesip küçulen trikonun alt kısmina yan parçaları ekledikten sonra dikebilrsin. Biraz karışık gelmiş olabilir anlatımım. Öyle olduysa yakıver, farklı bir şekilde anlatmayı deneyeyim. Şu an bu şekilde aklıma geldi. Kolay gelsin
Dediğiniz şeyi gözümde canlandırdım fukara kazağı gibi bişey geliyor gözümün önüne :-) o ne ya homeless gibi

Dediğiniz şeyi gözümde canlandırdım fukara kazağı gibi bişey geliyor gözümün önüne :-) o ne ya homeless gibi
Renkleri uygun olup ta sırıtmadıktan sonra, neden olmasın? Fikir sadece, beğenmezse yapmaz, ben kurtarmaya yarayacak bir şey olur belki diye yardımcı olmak istedim..

Triko bu çektiyse bitti.
Ütüyle biraz açılır ama incelir ve parıl parıl parlar.
Bu kadar üzülmeyin yahu canınız sağolsun.

Back
X