• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Küçükyalı 'da çalışacak bebek bakıcısı arıyorum acilllll

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ESIN2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
4
0
36
İstanbul
9 aylık kız bebeğime bakabilecek yardımcı bayan arıyorum.Evim Küçükyalı'da minibüs yoluna yakın bir yerde.
Sabah 6.30 - 6.45 'da başlangıç, akşam 18.30 - 19.00 saatleri arasında bitiş.
Cumartesi-Pazar çalışma yok. En geç Eylül ayı başına kadar bulmam gerekiyor.
Yardımlarınızı rica ediyorum.

merhaba ben anaokulu ogretmenıyım 1 senedr evdeyım kartalda oturuyorum ıstersenız gorusebılırız ozelden mesaj atamıyorum mesaj hakkım yokmus:(

merhaba ben göztepede oturuyorum şuan çalışıyorum 3,4 gün sonra ayrılacagım baktıgım çocugun bakımına 6 aylıkken başladım şuan 2,5 yaşında artık kreşe başlayacagı için ayrılıyoruz isterseniz referans verebilirim bende anneyim 4 yaşında kızım var isterseniz görüşebiliriz

:Merhaba bayanlar ben küçükyalıda oturmaktayım..Çocuk bakmak istiyorum..Daha öncede baktım..Eğer İstanbul Anadolu yakasında çocuk bakıcısı arıyorsanız görüşmek isterim..Tel..05344171455

Merhaba yatılı ve yabancı düşünür müsünüz, ben bu işle ilgileniyorum dilerseniz yardımcı olabilirim. Özbek & Türkmen gibi

Back