- 3 Ocak 2015
- 183
- 54
- 33
- 42
Arkadaşlar Merhaba. 20 haftalik gebeyim. Atakent acıbadem hastanesine gidiyorum kontroller için. Verilen hizmete göre aşırı pahali. Tamamen ticari bir işletme olarak görüyorum. Çok canım sıkıldı arkadaşlar. Sizinle paylaşmak istedim. Yaptırmış olduğum ikili test gayet iyi çıkmasına rağmen doktor 4 lu test de yaptırdı. Ve sonucum 1/175 çıktı. Doktor bunun üzerine detaylı ultrasona aldı beni.(200 tl ) Incelemeleri iyi olduğunu ama yinede amerkada yapılan testi yaptırmamı istedi (3.000 tl civari ) ben 2 li testime güvenerek yaptırmak istemedim. Şimdide 20 haftalik olduğum için detaylı ultrasona aldılar beni (585 tl) doktor yine aynı şeyi söyledi ve bu canımı çok sıktı. Yine herseyi normal gördüğünü ve bu riski çok çok düşürdüğünü ama yine de o testi önerdiğini söyledi. Arkadaşlar bunlara para yetişecek gibi değil daha doğuma 20 hafta var ve ben daha ne çıkaracaklarını bilemiyorum. Doğum için de 6000 tl fiyat verdiler. Uçuk bir rakam. Ama ben o rakamla bile hastaneden çıkabileceğimi düşünmüyorum. Arkadaşlar öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.