Kucukcekmece ikitelli de bir arkadasim var cok yakin bir zaman da dogum yapacak her an olabilir.
Birsuru kisilerden duyum aliyoruz ve tabiki arkadasim icin en hayirli olanini secmeye calisiyoruz. Bize yakin iki hastane var biri bati bahat digeri Istanbul Hospital malesef suan da bati bahat ta bayan dr yok alti aya kadar da gelmicekmis. Arkadasim yalniz bayan doktor istedigi icin geriye Istanbul Hospital kaliyor yalniz bu hastane hakkinda dogum yapmayi tavsiye etmeyen ler var.
O yuzden icinizden Istanbul Hospital de dogum yapan var sa lutfen yorum yaparsa cok sevinirim. Tskler.
Geçen yıl çok yakın bir arkadaşım ikinci doğumunu orada yaptı. Doktoru kadındı ve baş hekimdi. Merak ettiğiniz özel bir konu varsa kendisinden bilgi alabilirim. Bende onun doktoruna gebeliğimden önce muayene amacıyla iki kez gitmiştim ama devam etmedim, çok kalabalık geldi bana hastane. Doğumdan sonra da arkadaşımı ziyaret ettiğimde odası beni çok boğmuştu bunu hatırlıyorum. Kendisi doktorundan çok memnundu.
Geçen yıl çok yakın bir arkadaşım ikinci doğumunu orada yaptı. Doktoru kadındı ve baş hekimdi. Merak ettiğiniz özel bir konu varsa kendisinden bilgi alabilirim. Bende onun doktoruna gebeliğimden önce muayene amacıyla iki kez gitmiştim ama devam etmedim, çok kalabalık geldi bana hastane. Doğumdan sonra da arkadaşımı ziyaret ettiğimde odası beni çok boğmuştu bunu hatırlıyorum. Kendisi doktorundan çok memnundu.