• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kücük yatak odama fikirler ?

suleyaprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
51
1
86
İstanbul
çok küçük bir odam ve çok büyük bir yatakodası takımım var.yenisini almam bu ara imkansız sizden nasıl yerleştireceğim konusunda neriler bekliyorum hemen odamınve takımın ölçüsünü yazayım sizde güzel fikirlerinizle banayardım edin lütfen yoksa kafayı yiyeceğim.( henüz eve taşınmadım )
yatak odası 3 m ye 4 m ( 3 lük tarafta 1,5 ortada cam var ) karşı duvarı (3 m ) odanın girişi tam köşeden kapının kapladığı alan kasası beraber 90 filan ( geriye 2,10 kalıyo ) sağ ve sol duvar 4 m
takım eskitme tarzı gardolap 270 genişlik 60 cm deriliği kapaklar açıkkan 92 ye çıkıyo derinliği kayrola başı 160,( 200ye 150 yatak ölçüsü bazalı )komidinler 60 cm aynalık 1 metre genişlik 50 cm

çok küçük bir odam ve çok büyük bir yatakodası takımım var.yenisini almam bu ara imkansız sizden nasıl yerleştireceğim konusunda neriler bekliyorum hemen odamınve takımın ölçüsünü yazayım sizde güzel fikirlerinizle banayardım edin lütfen yoksa kafayı yiyeceğim.( henüz eve taşınmadım )
yatak odası 3 m ye 4 m ( 3 lük tarafta 1,5 ortada cam var ) karşı duvarı (3 m ) odanın girişi tam köşeden kapının kapladığı alan kasası beraber 90 filan ( geriye 2,10 kalıyo ) sağ ve sol duvar 4 m
takım eskitme tarzı gardolap 270 genişlik 60 cm deriliği kapaklar açıkkan 92 ye çıkıyo derinliği kayrola başı 160,( 200ye 150 yatak ölçüsü bazalı )komidinler 60 cm aynalık 1 metre genişlik 50 cm

cnm odanın en azından bı tane fotoğrafı lazım bu şekilde fikir veremeyiz ki sana görmek lazım.bi resım eklesen iyi olur :)

4 m lik duvarın birine dolabı karşına da 2komidin+yatak koyarsan kapaklarını açabilirsin(8 cm kalıyor arada) kapının olduğu duvara da şifonyeri yerleştirirsin.

benimde yeni taşındığım evimin yatak odası aşağı yukarı seninkiyle aynı ölçülerde cnm.eski yatak odam sığmaz diye vede zaten değiştirme zamanı gelmişti sürgülü kapak yeni takım aldm.hemde yatağı160x200 .öyle güzel yerleştirdimki ortada 1,20x200 halım bile var mobilyalara temas etmeyen.
nasıl yerleştirdin dersen.önce odamı ölçüleriyle bikaç tane bi güzel çizdim.sonra alacağım mobilyalarıda
ölçüleriyle çizdiğim odaya farklı yerleştirmeler yaptım.nerden ne kadar yer artıyo baktım.çok yorucu oldu.bunalttı ama değdi sonuç olabileceğin en iyisi..a.s
camın önüne enlemesine koydum yatağımı nevresim değiştirmek zor oluyor ama bi güzel tarafıda var ki
alt kattakilerden farklı olarak camımı istediğim kadar açabiliyorumVE YATTIĞIM YERDEN SON KAT OLDUĞU İÇİNDE PERDEMİ AÇIP AYI -YILDIZLARI SEYREDEREK UYUYABİLİYORUMboshayallersmile

bence sende yatağını camın önüne ,dolabını ona L gelecek şekilde diğer duvarına,dolabının karşısınada şifonyerini koyabilirsin cnm..ortada kalan yerden dolayı gardolabın kapakları zor açılmayacaktır..:1rolleyes:

bence sende yatağını camın önüne ,dolabını ona L gelecek şekilde diğer duvarına,dolabının karşısınada şifonyerini koyabilirsin dedim benim gibi cnm ama senin gardolabın büyükmüş.dolayısıyla böyle sığmayacak.

önce dolabını yerleştirmek lazım başka türlü mümkün olmuyor çünki..gardolabını 4 lük duvara cama yakın yerleştirp yatakta dolaba paralel olabilir anca gibi geldi bana..araya kapaklar açılmadığında tam bi 80 lik yolluk yeri kalır.yatağın karşısına kapının olduğu duvarada aynalı şifonyerini koyabilirsin..yerimseniben

Bende de aynı sorun vardı. Kıyafetim de fazla olduğundan mecburen çok büyük bir dolap almıştım. Yatak odama hiçbir şekilde sığmadı. Ben de evin küçük bir odasını giyinme odası yaptım. Eğer bu şekilde bir minik odan varsa dolabını oraya yerleştirebilirsin. Ben de isterim tüm oda takımım yatak odama sığsın ama imkansız. O yüzden bu da farklı bir öneri.