Küçük ve perdeli rahim

supericik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
225
6
318
Merhaba kızlar aranızda küçük ve perdeli rahimli olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba canim ben yarım rahimliyim. ben de benimkinin boyutunu ve bebegi tasiyip tasiyamayacagini merak ediyorum. Jinekolojik muayeneyle anlasilir mi? Senin rahminin küçük ve perdeli olduğu nasıl anlasildi? Rahim filmiyle mi?

Merhaba canim ben yarım rahimliyim. ben de benimkinin boyutunu ve bebegi tasiyip tasiyamayacagini merak ediyorum. Jinekolojik muayeneyle anlasilir mi? Senin rahminin küçük ve perdeli olduğu nasıl anlasildi? Rahim filmiyle mi?
rahim filmi ve jinekolojik muayeneyle anlaşıldı bi histeroskopi oldum ama halen devam ediyor sorun bi kaç doktora gittim hepsi tekrar ameliyat dedi en son gittiğim de zaten en fazla bu kadar olur dedi ama rahim filminde belli oluyor perde halen duruyor napacam bilmiyorum

Kadinlar kulübünde duyduğuma göre perdenin mutlaka alınması gerekiyormuş canım.. Allah yardimcin olsun..

Evet çektirdim sol kanalim doğuştan gelişmemiş. Doktorum hamile kalabilirsin ama düşük ve erken dogum riski çok fazla dedi. Bebek rahme sigamiyormus.. 12. Haftada rahim ağzına dikiş atiliyormus.. eşimin de sperm sayisi az.. Hamile kalmak ayrı bi dert, bebegi rahimde tutabilmek ayrı bir dert ne olacak bilmiyorum ben de..

Allah yardımcımız olsun İnşallah bizde bebeklerimize kavusuruz

Merhaba canım durumunu merak ettim bir gelisme var mı
Merhaba canım uzun zamandır siteye girmemiştim.. histereskopi ameliyatımı birkaç ay önce oldum yarım rahimli olduğum kesinleşti. Eşimin kromozom testinde translokasyon çıktı. Pgt yöntemiyle tüp bebek yaptırmamız önerildi raporumuz çıktı. Tüp bebek tedavimize çok şükür başladık iğnelerimi oluyorum. İnşallah önümüzdeki salı günü yumurtalarım toplanacak Sende nasıl gelişmeler var mı ?

Hadi hayırlısı inşallah canım hayırlı haberler alırsın insallah bende durum aynı çift rahim dediler şimdi başka doktora gidecem salı günü kismetse bakalım ne diyecek rahim filmin var mi

Hadi hayırlısı inşallah canım hayırlı haberler alırsın insallah bende durum aynı çift rahim dediler şimdi başka doktora gidecem salı günü kismetse bakalım ne diyecek rahim filmin var mi
Amin inşallah canım.. inşallah hayırlısı olur hakkında güzel haberler alırsın..evet rahim filmim var orda da tek kanalım olduğu görünüyordu. Sende perde mi vardı

Amin insallah canim Şimdiye kadar perde olarak biliyordum emar çekildi orda çift rahim çıktı

Inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun Inşallah kaliteli yumoslarin embriyolarin olur canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…