Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim filmi ve jinekolojik muayeneyle anlaşıldı bi histeroskopi oldum ama halen devam ediyor sorun bi kaç doktora gittim hepsi tekrar ameliyat dedi en son gittiğim de zaten en fazla bu kadar olur dedi ama rahim filminde belli oluyor perde halen duruyor napacam bilmiyorumMerhaba canim ben yarım rahimliyim. ben de benimkinin boyutunu ve bebegi tasiyip tasiyamayacagini merak ediyorum. Jinekolojik muayeneyle anlasilir mi? Senin rahminin küçük ve perdeli olduğu nasıl anlasildi? Rahim filmiyle mi?
Kadinlar kulübünde duyduğuma göre perdenin mutlaka alınması gerekiyormuş canım.. Allah yardimcin olsun..rahim filmi ve jinekolojik muayeneyle anlaşıldı bi histeroskopi oldum ama halen devam ediyor sorun bi kaç doktora gittim hepsi tekrar ameliyat dedi en son gittiğim de zaten en fazla bu kadar olur dedi ama rahim filminde belli oluyor perde halen duruyor napacam bilmiyorum
Amin canım insallah sen rahim filmi cektirdin miKadinlar kulübünde duyduğuma göre perdenin mutlaka alınması gerekiyormuş canım.. Allah yardimcin olsun..
Allah yardımcımız olsun İnşallah bizde bebeklerimize kavusuruzEvet çektirdim sol kanalim doğuştan gelişmemiş. Doktorum hamile kalabilirsin ama düşük ve erken dogum riski çok fazla dedi. Bebek rahme sigamiyormus.. 12. Haftada rahim ağzına dikiş atiliyormus.. eşimin de sperm sayisi az.. Hamile kalmak ayrı bi dert, bebegi rahimde tutabilmek ayrı bir dert ne olacak bilmiyorum ben de..
Aminnnn canım inşallah tez vakitte rabbim yuzlerimizi guldursun.Allah yardımcımız olsun İnşallah bizde bebeklerimize kavusuruz
Merhaba canım durumunu merak ettim bir gelisme var mıAminnnn canım inşallah tez vakitte rabbim yuzlerimizi guldursun.
Merhaba canım uzun zamandır siteye girmemiştim.. histereskopi ameliyatımı birkaç ay önce oldum yarım rahimli olduğum kesinleşti. Eşimin kromozom testinde translokasyon çıktı. Pgt yöntemiyle tüp bebek yaptırmamız önerildi raporumuz çıktı. Tüp bebek tedavimize çok şükür başladık iğnelerimi oluyorum. İnşallah önümüzdeki salı günü yumurtalarım toplanacak Sende nasıl gelişmeler var mı ?Merhaba canım durumunu merak ettim bir gelisme var mı
Amin inşallah canım.. inşallah hayırlısı olur hakkında güzel haberler alırsın..evet rahim filmim var orda da tek kanalım olduğu görünüyordu. Sende perde mi vardıHadi hayırlısı inşallah canım hayırlı haberler alırsın insallah bende durum aynı çift rahim dediler şimdi başka doktora gidecem salı günü kismetse bakalım ne diyecek rahim filmin var mi
Çift rahimin ne gibi sıkıntıları var normal yoldan hamile kalınamıyor muAmin insallah canim Şimdiye kadar perde olarak biliyordum emar çekildi orda çift rahim çıktı
Hayırlısı olsun hakkında inşallah canım. Benim de yarın yumurtalarım toplanacak.. yarın güZel haberleri yazarız inşallah buraya :)Hiç bilmiyorum yarın kismetse doktora gidecem hersey yarın belli olacak canım
Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun ..Inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun Inşallah kaliteli yumoslarin embriyolarin olur canım Rabbim yar ve yardımcın olsun