• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi küçük tamamda büyük yok

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
41
mrb oğlumla tuvalet eğitimde 3 hafta oldu 2,5 yaşında gece bez bağlıyorum bezi kuru kalkmıyor çünkü. gündüz çiş olayıda tamam ama kakasını yapmıyor. tuvalete oturtuyorum yapmıyor inat yapıyor 3 gün yapmadığı oldu bulduğu ilk fırsatta altına yapıyor ne yapacam bilemiyorum. yardımmmm

ilk günlerde geceleri kıpırdamasa da oturağı yanına koy 2-3 kere kaldır oturağa otuttur biraz bekleyince hemen yapıyolar zaten o şekilde devam et .1 hafta sonra 2 kere kaldır sonra 1 e düşecek zamanla benim kızım 2 yaşında alıştı yaklaşık. hiç kaçırmadan tam olarak öğrenmesi 1 ayı buluyor şuan 3 yaşında gece 1 kere kaldırıyorum başka da yapmıyor zaten.geceleri bağlama bence bağlayınca onlarda nasıl olsa bez var diye yapıyolar .yatağa koruyucu koyarak yatır ıslandıkça kendi de rahatsız olacağı için yapmamaya gayret edecektir.benim fikrim bu şekilde umarım sizdede etkili olur.kolay gelsin :)

Geceyi bu şekilde hallederim ama gündüz kaka olayı sorun inatla yapmıyoo

Back