Sivilceli Ciltler Küçük sivilcemi oluyo ne oluyo bunlar :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Snm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
10
0
merhaba kızlar
17 yaşındayım normal dereceli sivilce sorunum var yani sürekli çıkmıyor sivilce konusunda cildimden eskiye göre gayet memnunum.
kırmızı izlerdende yok ama tek sorunum
güneşte & ışıkta belli olan küçük sivilce gibi olan şeyler
yağ bezesimi sivilcemi anlayamadım bunları beyaz ama küçük çok sayıda.
Cildim zaten çok yağlı. Bunların adı ney ? Aynı şekilde olan veya olmuş olan varsa söylerse sevinirim ......

innov...... mask .. beaut.. .tam adı yasak sanırım bu maskeyi kullanan varmı ?
yada
Lor...... Pu..... Zo...... Tekrar yağlanmaya karşı nemlendirici
ve
Lo..... Pu....... ZO......... Temizleyici arındırıcı
siyah noktalara falan karşı bu pürüzlere karşı iyi gelirmi bu 3 ünü kullansam ?

yağlanmaya karşı nemlendirici kullandım bi ara. emin değilim ondan mı kaynaklandı ama bende tek tük sivilce yaptı. tam yanaklarımla saç köklerim arasında o ince çizgilerde falan. şimdi kullanmıyorum onu, sanki böyle daha iyi.

Ben bayağ sivilce problemi çektim iki gündür kükürtlü sabun kullanıyorum iki günde söndüler ama benim cildim aşırı yağlıydı hem akneli hemde sivilceli.Bir tek iyi geldi.Dove yeşil sabun kullanıyordum oda güzel ama bi etkisi olmuyordu.

peki bunların adı ne oluyor ? bu sivilce tarzı şeylern
teşekkürler güzel yorumlarınız için canım

Bunları kafana göre kullanamazsın canım kullanma da..
Resmini görsem kesin tanırım, bir resmini koy istersen..
koyamıyorsan cildiye uzmanına git kesinlikle..
Ama sakın bu ürünleri kafana göre kullanma..Özellikle loreal pure zone'u tavsiye etmem..
Maske de sivilcelere iyi gelmez..

böyle alında falan mı sivilce gibi de değil yağ bezesi gibi de saçlarına yakın yerlerde de var mı bi aralar saçlarımın dibindekiler kaşınıyodu bile

ben bunlarla bu yaz tanıştım ilk önce sıcaktan oldu sandım sonrabaya bi süre sonra geçti 1 haftadır falan tekrar var inş yakında geçer bunu bişey tetikliyo am ne olduğunu çözemedim
gümüş suyu kullanmıştım ondan olduğunu düşünüyorum

alnımda deil cnm ya yanaklarımda var evet beyaz küçük yağ bezesi gibi ışıkta gözüküyor ama sadece

bndede var aynı şekilde küçük küçük sivilce gibi kırmızılık yok normal kendi tenimizde sac diplerme yakın bide hafif yanaklarmda nasıl gcer of bn gülsüyü ve pudrayı karıştırıp maske yapıorum faydasını gördüm biraz denicem baqiim eczaneden sivilce kremleri hiç işe yaramıo yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…