Aynen bende neler yapabiliriz nasil guzellestirilir diye dedim zaten, mesala benim mutfagim cok kucuk dolabim yeni ama ufak oldugundan sikintim var.iste masa kullanmak istiyorum ama sigdiramiyorum ,aynen oturma odasida oyle ondan yani yoksa eskiden daha takardim simdi cozum ariyorum suan musait degil evim musait oldugunda atmaya calisicam birde ben telden giriyorum resim atmayida beceremedim ,daha once denemistim...kuşum ya dert edilecek şey mi seninki? Allah huzur versin gerisi boş. hem bu işin sonu yok, hep daha güzeli ve daha pahalısı var. her gün yeni bir şeyler çıkıyor albenisi yüksek. önemli olan her şartta mutlu olabilmeyi becerebilmek. şurası da açık ki; güzel ev olması demek illa da yepyeni, gıcır eşyadan-evden geçmiyor, el becerisiyle de pekala, bir şeyler yapabilirsin. ikinci elcilerde süper şeyler olabiliyor mesela(bakmaya değer),böylece küçük bütçelerle büyük değişimler yapılabiliyor. aslına bakarsan iş sana düşüyor. hatta işte o zaman daha bir gururla "işte benim evim" diyebilirsin. çünkü mağazadan alıp eve koymaktan çok daha önemli bir şey başarmış oluyorsun. ne biliyim, mutfak dolabın tadilat istiyorsa, en basitinden, hazır dekoratif kağıt kaplayıp, ucuz ama hoş kulplardan alabilirsin. menteşelerini kendin değiştirebilirsin. ne biliyim işte boya badana falan elden gelebilecek şeylerle evini güzelleştirmek istenirse yapılamayacak iş değil. inan çok daha zevkli. annemim eski sehpalarını (atmak üzereydi) zımparalayıp boyadım, öyle güzel oldular ki, her gelen "aaa yeni mi aldın" diyormuş. iş sende. gönder fotoğraf bakalım neler var neler yok?
Evimi paylasmistim.bi bakin isterseniz..mutfagim benimde cok ufak.masa kucuk aldim.belki fikir olurAynen bende neler yapabiliriz nasil guzellestirilir diye dedim zaten, mesala benim mutfagim cok kucuk dolabim yeni ama ufak oldugundan sikintim var.iste masa kullanmak istiyorum ama sigdiramiyorum ,aynen oturma odasida oyle ondan yani yoksa eskiden daha takardim simdi cozum ariyorum suan musait degil evim musait oldugunda atmaya calisicam birde ben telden giriyorum resim atmayida beceremedim ,daha once denemistim...
Kucuk ve siradan evlerimizide gonul rahatligiyla paylassak burda. benim evim hem kucuk, hem bakimsiz fikir edinmek icin surekli burdaki evlere bakiyorum fakat bu bana fikir vermektense iyice evimi begenmemeye, hic is yapma istegi olusmamaya basladi(zaten bahane arayan ben)simdi benim gibi evleri cokta bakimli herseyi olmayan ama evim evim benim evim diyen hanimlardan ricam burda paylasalim fikir edinelim aaa bizim gibi evi olanlarda varmis diyelim.yoksa sadece benim evimmi boyle diye dusunup kafa patlatmaya devam....
Aynen bende neler yapabiliriz nasil guzellestirilir diye dedim zaten, mesala benim mutfagim cok kucuk dolabim yeni ama ufak oldugundan sikintim var.iste masa kullanmak istiyorum ama sigdiramiyorum ,aynen oturma odasida oyle ondan yani yoksa eskiden daha takardim simdi cozum ariyorum suan musait degil evim musait oldugunda atmaya calisicam birde ben telden giriyorum resim atmayida beceremedim ,daha once denemistim...
canım mutfak dolapların yetersizse, boş duvarları kullanmak gerekir. raf ekleyebilirsin, ya da bir çok yapı marketten hazır bir iki kapaklı dolap alabilirsin. mutfağa masa sığdırmak istersen duvara monte edilen masalar var. sadece lazım olduğunda açılıp, işin bittiğinde kapatabileceğin türlerden. katlanır duvar masası yazınca çıkıyor google'a. hatta Ikea'da NORBO diye çıktı karşıma. 100 tlymiş. ortadan desteği de var hem.Aynen bende neler yapabiliriz nasil guzellestirilir diye dedim zaten, mesala benim mutfagim cok kucuk dolabim yeni ama ufak oldugundan sikintim var.iste masa kullanmak istiyorum ama sigdiramiyorum ,aynen oturma odasida oyle ondan yani yoksa eskiden daha takardim simdi cozum ariyorum suan musait degil evim musait oldugunda atmaya calisicam birde ben telden giriyorum resim atmayida beceremedim ,daha once denemistim...
sadece sizinki değil ... dert etme. benim mutfak minnacık , evim benim canım evim, minnak mutfağım. bi de kokusu olmasa da çok sevebilirimKucuk ve siradan evlerimizide gonul rahatligiyla paylassak burda. benim evim hem kucuk, hem bakimsiz fikir edinmek icin surekli burdaki evlere bakiyorum fakat bu bana fikir vermektense iyice evimi begenmemeye, hic is yapma istegi olusmamaya basladi(zaten bahane arayan ben)simdi benim gibi evleri cokta bakimli herseyi olmayan ama evim evim benim evim diyen hanimlardan ricam burda paylasalim fikir edinelim aaa bizim gibi evi olanlarda varmis diyelim.yoksa sadece benim evimmi boyle diye dusunup kafa patlatmaya devam....