kucuk,siradan,bakimsiz ama mutlu yuvalarimiz...

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
Kucuk ve siradan evlerimizide gonul rahatligiyla paylassak burda. benim evim hem kucuk, hem bakimsiz fikir edinmek icin surekli burdaki evlere bakiyorum fakat bu bana fikir vermektense iyice evimi begenmemeye, hic is yapma istegi olusmamaya basladi(zaten bahane arayan ben)simdi benim gibi evleri cokta bakimli herseyi olmayan ama evim evim benim evim diyen hanimlardan ricam burda paylasalim fikir edinelim aaa bizim gibi evi olanlarda varmis diyelim.yoksa sadece benim evimmi boyle diye dusunup kafa patlatmaya devam....

Cnm kafama taktigina degmez tabiki herkesin yuvası dört dörtlük değil ama sen koy yardımcı olmaya çalışalım biz sana

kuşum ya dert edilecek şey mi seninki? Allah huzur versin gerisi boş. hem bu işin sonu yok, hep daha güzeli ve daha pahalısı var. her gün yeni bir şeyler çıkıyor albenisi yüksek. önemli olan her şartta mutlu olabilmeyi becerebilmek. şurası da açık ki; güzel ev olması demek illa da yepyeni, gıcır eşyadan-evden geçmiyor, el becerisiyle de pekala, bir şeyler yapabilirsin. ikinci elcilerde süper şeyler olabiliyor mesela(bakmaya değer),böylece küçük bütçelerle büyük değişimler yapılabiliyor. aslına bakarsan iş sana düşüyor. hatta işte o zaman daha bir gururla "işte benim evim" diyebilirsin. çünkü mağazadan alıp eve koymaktan çok daha önemli bir şey başarmış oluyorsun. ne biliyim, mutfak dolabın tadilat istiyorsa, en basitinden, hazır dekoratif kağıt kaplayıp, ucuz ama hoş kulplardan alabilirsin. menteşelerini kendin değiştirebilirsin. ne biliyim işte boya badana falan elden gelebilecek şeylerle evini güzelleştirmek istenirse yapılamayacak iş değil. inan çok daha zevkli. annemim eski sehpalarını (atmak üzereydi) zımparalayıp boyadım, öyle güzel oldular ki, her gelen "aaa yeni mi aldın" diyormuş. iş sende. gönder fotoğraf bakalım neler var neler yok?

Aynen bende neler yapabiliriz nasil guzellestirilir diye dedim zaten, mesala benim mutfagim cok kucuk dolabim yeni ama ufak oldugundan sikintim var.iste masa kullanmak istiyorum ama sigdiramiyorum ,aynen oturma odasida oyle ondan yani yoksa eskiden daha takardim simdi cozum ariyorum suan musait degil evim musait oldugunda atmaya calisicam birde ben telden giriyorum resim atmayida beceremedim ,daha once denemistim...

Evimi paylasmistim.bi bakin isterseniz..mutfagim benimde cok ufak.masa kucuk aldim.belki fikir olur

Çok güzel konu acmissin canım kk çok lüks güzel dekor edilmiş evler gördüm benimde eşyalarım 9..10 yıllık hiç kafana takma huzur sağlık en önemlisi birde resim yollarsan daha iyi fikir verilir çünkü kk gerçekten çok zevkli hatunlar var bende sıkı takipçisi yim

Kafana neden takiyorsun tatlim hic uzulme ya..
ben 4 senedir evliyim eski bi binada oturuyoruz esimle
Kayinvalidemle yasiyordum rahmetli cok iyi bir kadindi ve tum esyalari bana kaldi hepsi 25 senelik koltugumu daha yeni aldim cok eskidi diye yoksa hala almicaktik yeni gelin eviyle bi alakasi yok evimin ara mutfak vs hep eski halilar eski hepsi..
bukadar kafana takma tatlim
hersey gelip gecici mutlugunu huzurunu bozma yeter
zamanin olunca paraniz olunxa ozenle secer birseyler yaparsiniz esinle..
belkide evin cok guzel ama soguk renkler var diye atmosferi yanlis olabilir belkide canim istersen paylas bi odayi veya evi yardimci olalim sana cnm bir iki dokunusla bambaska bir ev olur eminim hemde KK cok yardim ci ve zevkli bayanlar var hepside bi fikir yurutup yardimda bulunur canim uzulme uzme kendini

Hepsine cozum bulunur canim uzme kendini..

Benimde mutfagim kucuk katlanan masa almis kayinvalidem hala kullaniiorum kullanisli gecemedigim zaman kapatiyorum..
Benimki yuvarlak canim bak bole bisey mesela:

Veya ole sey sevmiyorsan kanatli masalar var bi kanadini kapatiyorsun kullanmayinca yemek yerken aciyorsun ole biseyde alabilirsn canim..

Onuda sevmiyorsan duvara sabitlenen ufak masalar var ole birsey koctasdan tekzenden vb yerden alip takabilirsiniz kurulumuda kolay kullanimida basit canik:

Sandalye sigmiyorsa mesela tabure al canim simdi eskisi gibi plastikte degil canim guzel tabureler var canim dekoratif hepside ust uste koyarsin bi koseye ben ole yapiorum.. veya yemek masan varsa onun sandalyelerini kullanip geri yerine koyarsin canim..

Umarim yardimci olabilmisimdir canim

canım mutfak dolapların yetersizse, boş duvarları kullanmak gerekir. raf ekleyebilirsin, ya da bir çok yapı marketten hazır bir iki kapaklı dolap alabilirsin. mutfağa masa sığdırmak istersen duvara monte edilen masalar var. sadece lazım olduğunda açılıp, işin bittiğinde kapatabileceğin türlerden. katlanır duvar masası yazınca çıkıyor google'a. hatta Ikea'da NORBO diye çıktı karşıma. 100 tlymiş. ortadan desteği de var hem.
bir de şöyle bir durum var ki; eğer ev seninse, ilerleyen zamanlarda evde uygun olabilecek yerleri keşfettiğinde ek dolaplar yaptırabilirsin. zamanla ihtiyaçlar ve yapılabilecekler insanın kafasında daha bir netleşiyor. mesela ben oturma odasına ek koltuk alayım diyordum, sonradan oturma odasını iptal edip misafir yatak odasının daha bir ihtiyaç olduğunu anladım. (yani benim için) evi kullandıkça anlıyor insan. bu sebepten dert etme ve zamana bırak.
telefondan yükleme işi de aslında zor değil. mesaj yazarken aşağıda dosya yükle kutucuğunu tıklayınca hangi klasördeyse resmini seçiyorsun herhalde.
kolay gelsin, sevgiler

sadece sizinki değil ... dert etme. benim mutfak minnacık , evim benim canım evim, minnak mutfağım. bi de kokusu olmasa da çok sevebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…