• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucuk salonum hakkinda fikir verebilirmisiniz

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Merhaba biz 3yiillik evliyiz eviniz 3+1 ancak salon denilen yer cok kucuk oturma odasi gibi bizde zamaninda buraya salon sakimi almistik odayi artik boguyor ve camin onune geliyor 1 koltuk degistirmek istiyoruz. Odamin resmi malesef yok o yuzden ornegini paylastim bu oda daha kucuk paylastigim bizimki biraz daha genis ama ayni boyle sizce kose koltukmu alsak ne yapilir

Eklentiler

• Screenshot_20230121-221452_Facebook.webp
    Screenshot_20230121-221452_Facebook.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 246
Salon kac m2 bilmiyorum ama ikea nin cok guzel cozumleri var. moduler kose koltuklardan alirsaniz ilerde iki ayri koltuk gibi de kullanabilirsiniz.

Merhaba biz 3yiillik evliyiz eviniz 3+1 ancak salon denilen yer cok kucuk oturma odasi gibi bizde zamaninda buraya salon sakimi almistik odayi artik boguyor ve camin onune geliyor 1 koltuk degistirmek istiyoruz. Odamin resmi malesef yok o yuzden ornegini paylastim bu oda daha kucuk paylastigim bizimki biraz daha genis ama ayni boyle sizce kose koltukmu alsak ne yapilir

Bence ne yaparsan yap mesela diyelim koltuk aldın ama bazalı aldepolama sıkıntısı en görünmeyen ama aslında en önemli olanı

Back
X