Merhaba kızlar eminimki benim problemimi paylaşan başkalarıda vardır belki onlarada yardımcı olmuş olursunuz. benim problemim saçlarımı topladığımda ensemde ve kulak önlerimde diğer saçlarıma göre boyu kısa olan inatla bağımsızlığını koruyan saçlarım var bunlara ne yapmam gerekiyo saçlarımı topluyorum aşşağıda bi tutam saç kalıyo toplanmıyo kulak önleri desen aynı. bide ön tarafta böyle dönek gbi bişeyvar orasıda kısa onlarıda yatıştıramıyorum. varmı sizin buna uyguladığınız bi çözümm lütfen yardım bekliyorum
saçların çok kısaysa niye toplama gereği duyuyorsun canım? benimde bi zmanlar saçlarım çok kısaydı toplamayı asla sevmezdim alttan üstten sağdan köşeden her yerden fırlıyolardı :/ uzayasa kadar hiç toplamadım hep düzleştiriciyle düzleştirdim kısa saçlarada düzleştirmek yakışıyo tabi kesimine göre
Aynı problem bendede var ve ben kıvırcığım :) sık değilde bol topuz halinde toplayınca çok göze batmıyor bende çok takmıyorum ama düzgün görünümlü bi saç toplama istiyorsam kulak üstündeki saçlara çok az jöle sürüp tel tokalıyorum ensemdeki ve baş üstündeki saçlar içinde saçların çıkmasın istiyorsan jöle gibi birşeyle hafif sabitleyip tel tokala umarım yardımcı olmuşumdur :)