- 20 Temmuz 2015
- 40
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi gulbesheker
hepsi daha duruyor sen ilk yazdığın için sana ayirtim. merak etme.Oyun halisi duruyorsa talibim
istersiniz özele tel no-sını yazını konuşuruztamam tesekkür ederim.yarın irtibata gececegim sizinle ins.
onlar ayırtıldı maalesef cnm ((iyi günler. ahşap mıknatıslı kitap, ingilizce kitap ve ikeadan ahşap oyuncağınıza talepim ben. kıyafetleri ekleyince bize uyarsa beraber alırız
tmm. eğer arkadaşlar vazgeçerse ankaradan elden teslim almak isterimonlar ayırtıldı maalesef cnm ((
elena hnm arkadas vazgecti siz almak istermisiniz?tmm. eğer arkadaşlar vazgeçerse ankaradan elden teslim almak isterim
tamam cnm p-tesi gonderebilirim hatta sali gunu su an piyi günler ,gulbesheker hanım nike sandaletlere talibim...hemen almak istiyorum dönerseniz sevinirim...
üçü de duruyor mu? kitaptaki eksik parça bulundu mu? üçe en son ne dersiniz?elena hnm arkadas vazgecti siz almak istermisiniz?
Merhaba guncelmi neler kaldi acabaarkadaşlar oyuncak ve kiyafet guncel (oyın halısı, miknatisli kitap, gitar, tren, hamile yastığı, sandalet ve polar hariç).
Güzel indirimler ve sürpriz hediyeler sizi bekliyor!!!!! Hadı arkadaşlar kaçırmayı!