Bebek İkinci El Kuçuk prenseslerin oyuncak ve cicileri çok uygun fiyatına

gulbesheker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
40
2
42
Merhaba sevgili arkadaşlar!

üİki tane kızlarım var ve her geçen gün daha da büyüyorlar. Tabi ki elimde bebekliğinden kalan bir sürü eşya var. Fotograflar birazdan ekleyecem, sizden sormak istediğim birşeyler var. Ödeme işleri nasıl halledıyorsunuz?
şimdiden teşekkürler!

Ödeme banka havalesi ile oluyor.Alıcı elden teslim alabiliyorsa elden de ödeme yapılabiliyor.Genelde ödemenin yapıldığı gün,kargoyu gönderiyorsunuz.

Dokuz aylik kizim var ama minyon biraz 6-9 ay giyiyoruz hala. elinizde bize uygun kiyafet oyuncak falan varsa gormek isterim.hayirli satislariniz olsun insallah

Teşekür ederım canım. Oncellikle oyuncak ekleyecem ondan sonra kiyafet (çok fazla çoğu arkadaşlara verdim. Ankarada kuçuk çocuklar olan arkadaşlarım yok, o yüzden satıyorum uygun fiyata).

Başlıyorum - tüm oyncaklar çok kaliteli ve iyi durumda

playgro markası oyun halı. Tüm oyuncaklar takılı ve az kullanıldı. Yenisi 150 tl, bu ise 60 tl.

diğer tarafi

devam

kapı süsü - sıfır gibi duruyor - 15 tl

puset oyuncağı - 10 tl

emeklemek için harika bir oyuncak - yürüyen kelebek - 7 lira (biraz gürültü yapıyor)

kamyon çikartabilen bir merdiven ile - 5 tl

devam

puset veya mama sandalyesı için bir oyuncaktır - 6 tl fischer price

puset oyuncağı - playgro - 15 tl

puset oyuncağı - tiny love - 12 tl

playgro yumuşak top - 3 tl

devam
chicco tarak ve saç fırçası seti - çok az kulanılmış - 6 tl

suyun derecesi öiçer, çok eski ama atmayı kıyamıyorum çünkü güzel ölçuyordu) - 1 tl

dönen oyuncak genelde onu mama sandalyesine yerleştirriyorlar - fıscher price - 15 tl

Cnm bu puset oyuncaklarının resimlerini göremiyorum ama yuklemede sorun olmuş olabilir mi yoksa bnm bağlantıda mi sorun var

hayvanların sesi yapan tren (ayni zamanda da yürüyor, tekerleri var) - 10 tl

yumuşak bloklar

Eklentiler

• DSC06062.JPG
    103,3 KB · Görüntüleme: 106
Ben de fotolarinbazilarini goremiyorum ama bu ahsap miknatisli kitabi bana ayirir misin sen yukledikce begendiklerimi soylerim insallah bugun yukleyecek misin hepsini

puset veya mama sandalyesı için bir oyuncaktır - 6 tl fischer price

puset oyuncağı - playgro - 15 tl

puset oyuncağı - tiny love - 12 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…