• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Prenses Tartışma Yarattı!

Ne olurdu sanki kraliyet ailesinin küçük prensesi olsaydım :ıslık:

Prens Geourge da, Prenses Charlotte da aynı Elizabeth'e benziyor.

Bizde de bir ara Abdullah Gül George Clooney'ye benziyor mu tartışması vardı lol.

Asalet başka görmüşlük başka abartı yok sadelik var ,daha kime benzeyeceği ilerde daha net olur şu an belli değil bence , ama çok şeker

aaa duymadın mı,
Kraliçe demiş ki, bu Kate çok açık mı giyiniyor ne,
sonra gitmiş kızcağızın tüm dolabını yeniletmiş, eskisi gibi kısa etekler giyemiyor artık, frikik falan hak getire.

sonracığıma bir de eski bir jinekolog varmış bu Kraliyet ailesine bakan kadrolu, adamı emekli ettirmemiş, Kate'i de doğurtsun öyle gitsin diye, ucuza getirmiş diyorlar

:confused:
:KK70::KK70:
Ben nasıl kaçırmışım bu haberleriiiiii:KK70:bak sen kraliçeye büyük kayınvalide değil mi herşey beklenir :KK70:
Yazık Kate'e iyi ki evde doğur dememişler tazeye:KK14:

Sembolik bile olsa kraliyet aileleri hala nasıl dünya gündemini meşgul edebiliyor...

Çok güzel bir bebek:nazar:

İngiltere'de herşey böyle rutin mi, şeker şeker takılıp gitmelerini beğenmedim, Kraliçe Kate'e oğlanı ABD başkanının karşısına niye pijamayla çıkardın deseydi, Kate kavga etseydi, Charles duruma sinirlenip anneme kimse laf edemez sarayı derhal boşaltın kiraya çıkın deseydi, bir aksiyon olsaydı olmaz mıydı:işsiz:

Kate gelip BDV' de konu açsaydı biz de ona kırmızı gecelik giy olmadı boşan deseydik :işsiz:

Back
X