Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük Prenses Tartışma Yarattı!
- Konu Sahibi office
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
- 12 Temmuz 2006
- 56.099
- 215.709
- 1.223
- 52
aaa duymadın mı,
Kraliçe demiş ki, bu Kate çok açık mı giyiniyor ne,
sonra gitmiş kızcağızın tüm dolabını yeniletmiş, eskisi gibi kısa etekler giyemiyor artık, frikik falan hak getire.
sonracığıma bir de eski bir jinekolog varmış bu Kraliyet ailesine bakan kadrolu, adamı emekli ettirmemiş, Kate'i de doğurtsun öyle gitsin diye, ucuza getirmiş diyorlar
Ben nasıl kaçırmışım bu haberleriiiiiibak sen kraliçeye büyük kayınvalide değil mi herşey beklenir
Yazık Kate'e iyi ki evde doğur dememişler tazeye
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
Çok güzel bir bebek
İngiltere'de herşey böyle rutin mi, şeker şeker takılıp gitmelerini beğenmedim, Kraliçe Kate'e oğlanı ABD başkanının karşısına niye pijamayla çıkardın deseydi, Kate kavga etseydi, Charles duruma sinirlenip anneme kimse laf edemez sarayı derhal boşaltın kiraya çıkın deseydi, bir aksiyon olsaydı olmaz mıydı
Kate gelip BDV' de konu açsaydı biz de ona kırmızı gecelik giy olmadı boşan deseydik
Kate kocasını kıskanıp yabancı kadın bakanlarla görüştürmezmişKate gelip BDV' de konu açsaydı biz de ona kırmızı gecelik giy olmadı boşan deseydik
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
Kate kocasını kıskanıp yabancı kadın bakanlarla görüştürmezmiş
Pirems kadın kabine üyesine kalem verdi
Vilyım o bakanı feysbuktan sileceksin!Pirems kadın kabine üyesine kalem verdi
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
Vilyım o bakanı feysbuktan sileceksin!