• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Prenses Tartışma Yarattı!

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.507
1.123
ingprenses.jpg

İngiltere tahtının en küçük varisi Cambridge Dükü William Mountbatten-Windsor ile Düşesi Kate Middleton'ın kızı, Charlotte Mountbatten-Windsor ya da Prenses Charlotte, bugün 1. doğum gününü kutlayacak. Doğum günü öncesinde sevimli prensesin annesi tarafından çekilen fotoğrafları yayınlandı.

Prens William ile Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın küçük çocuğu olan Prenses Charlotte, fotoğraflarda evlerinin geniş bahçesinde ya da evin içinde oynarken görülüyor. Yüzünden gülücükler eksik olmayan minik prensesin yeni pozları kime benzediği tartışmalarını da alevlendirdi.

33B5A92600000578-3567947-image-a-49_1462102631685.jpg

Bazıları onun büyük babaannesi Kraliçe 2. Elizabeth'in kopyası olduğunu söylerken bazıları da anneannesi Carole Middleton'a benzediğini ileri sürdü.

33B5754C00000578-3567947-image-a-80_1462097552987.jpg

2EE8AC0300000578-3567947-image-m-34_1462095611620.jpg

http://www.amerikaliturk.com/news/yasam/88253-kuecuek-prenses-tartisma-yaratti/

Çok güzel bir bebek:nazar:

İngiltere'de herşey böyle rutin mi, şeker şeker takılıp gitmelerini beğenmedim, Kraliçe Kate'e oğlanı ABD başkanının karşısına niye pijamayla çıkardın deseydi, Kate kavga etseydi, Charles duruma sinirlenip anneme kimse laf edemez sarayı derhal boşaltın kiraya çıkın deseydi, bir aksiyon olsaydı olmaz mıydı:işsiz:

Oyyyy valla benim abimin kizinin kopyasi hatta oha falan oldum oyy. Masallah Allah bagislasin..

Kate iyi mi etti kötü mü etti acaba şu prensle evlenerek.
Hayatı boyunca kalıp içinde olacak.
Çocuğunu alıp gönül rahatlığı ile parka gidemeyecek.
Ayakları sürekli topuklu giymekten ne haldeydi.
Bilemiyorum dışarıdan çok şaşalı görünüyor ama..
Bebek de babasına benziyor sanki.

Kate iyi mi etti kötü mü etti acaba şu prensle evlenerek.
Hayatı boyunca kalıp içinde olacak.
Çocuğunu alıp gönül rahatlığı ile parka gidemeyecek.
Ayakları sürekli topuklu giymekten ne haldeydi.
Bilemiyorum dışarıdan çok şaşalı görünüyor ama..
Bebek de babasına benziyor sanki.

Hello kitty li bir pijama giyemedikten sonra ne edeyim ben o zenginligi :27:

Çok güzel bir bebek:nazar:

İngiltere'de herşey böyle rutin mi, şeker şeker takılıp gitmelerini beğenmedim, Kraliçe Kate'e oğlanı ABD başkanının karşısına niye pijamayla çıkardın deseydi, Kate kavga etseydi, Charles duruma sinirlenip anneme kimse laf edemez sarayı derhal boşaltın kiraya çıkın deseydi, bir aksiyon olsaydı olmaz mıydı:işsiz:

aaa duymadın mı,
Kraliçe demiş ki, bu Kate çok açık mı giyiniyor ne,
sonra gitmiş kızcağızın tüm dolabını yeniletmiş, eskisi gibi kısa etekler giyemiyor artık, frikik falan hak getire.

sonracığıma bir de eski bir jinekolog varmış bu Kraliyet ailesine bakan kadrolu, adamı emekli ettirmemiş, Kate'i de doğurtsun öyle gitsin diye, ucuza getirmiş diyorlar

:confused:

Back
X