küçük oğlum pipisini çokk seviyor:)))

nur_eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2010
70
0
86
Afyon
yaz geldi şortlar giyilmeye başlandı benim oğlum pipisini görünce bir sevdi bir sevdi bir tuttu baktı inceledi.bakış o bakış hala pipisini tutuyor.:60: ne yapıcam bilmiyorum şuan 21 aylık sünnette oldu belki bırakır dedik yok.açıkta görmesin eli hep orda.kilot giydiriyorum şort giydiriyorum gene elini paçasından sokup oynuyor.neden yapıyor anlamıyorum.bir kaç defa kızdım umrunda bile olmadı.ilgisini başka yöne çekiyorum o an işe yarıyor.beş dakika sonra gene aynı.buarada popoyoda ellemeye başladı.sebebi nedir sizinde çocuklarınızda varmı böylemerak yardımcı olursanız sevinirim

Çok normal bunlar. Tepki vermeyin, görmemiş gibi yapın. Yani ne gülüp heveslendirin ne de kızıp meraklandırın. Başka birşeye ilgisini çekin. Vücudunu inceliyor. Olacak bu tür şeyler. Benim oğlum da bu ara sürekli burun karıştırıyor. :)))

20 aylık bi oğlum var.
oda bayılıyor pipisine
oynarkende kahkahalara boğuluyor..
ben bezden ayırmadığım için sürekli bez var o yüzden pek sorun olmuyor.

Çok normal bunlar. Tepki vermeyin, görmemiş gibi yapın. Yani ne gülüp heveslendirin ne de kızıp meraklandırın. Başka birşeye ilgisini çekin. Vücudunu inceliyor. Olacak bu tür şeyler. Benim oğlum da bu ara sürekli burun karıştırıyor. :)))

:))
benım oğlumda ılk defa burnunu karıştırdığında tabi bilmiyo yavrucum ne yaptığını oğlum ayıp yapma dedim.
şimdi kim ayıp dese (herhangi birşeye) hemen parmağını burnuna sokuyor.
normalde hıç karıştırmıyo ayıp deyınce karıştırıyo ben napsam:)?

:52:

genelde 2 yaş gibi başlıyor canım bu davranış.. cinsel gelişiminin bir parçası..
hoşlarına gidiyor dokunduklarında, hatta yüzlerinde garip bir tebessüm oluyor:)bende dışarıya çıktığımızda ''piştt ''diyerek elini işaret ediyordum ,çekiyordu.kızsan da yapmaya devam edecek,görmemezlikten gelmeye çalış bence.. bi süre sonra elini çekiyor, eli orda gezmiyor yani.. bu konuyla ilgili yazıları okuyunca rahatlayacaksındır..:34:

evet benim ikiz oğullarım var onların da eli oraya yapışık hiç gitmez..bazen bana da ellettirmeye çalışıyor birtanesi o zaman hayır diyorum ama istediğin kadar kız elleyecekler değişmez bir süre böyle sanırım..

benımde 2.5 yasındakı oğlumda resemen eli pipisine yapısık geziyor hattakı sokaktakı adamlar gibi elini sortunun cebine sokuyor ordan pipiye ulasıp sevgi gosterisinde bulunuyor pipisine bir turlu vaz geciremedim bu sevdasından

benim oğlum da bezsizken ya da bezini değiştirirken elini pipisine götürüp pipiiii deyip kahkaha atıyo ben görmezden geliyorum bakalım ne kadar sürecek

yaa komşumuzun bi oğlu vardı küçükken böyle bi alışkanlık kazanmış kocaman olmuş 17 yaşındayken bile kendini durduramaz oynardı çokk üzücü bi durum inşallah öyle alışkanlık edinmezler

belli bir dönem çocukların hepsinde olabilen bi durum hatta çocuğunuzun gelişiminin normal olduğunu gösteriyor zamanla kendiliğinden geçecektir endişe etmeyin

Çok tatlı oluyorlar ama yaa,benim 3 yaşındaki yeğenim de öyle..
Hatta geçen göğsüme yatmış "mmmh çok güzelmiş memeler" dedi:53::1:Kızdım bende bi de güldüm ister istemez

Ablama dedim siz naapıyosunuz bu küçük sapığın yanında :1:

Güldü alakası yok yanında asla yapmayız öyle şeyler dedi,psikoloğa sormuş tepkisiz kalın cinselliği keşfediyor artık demiş.Bende dün poposunu sıktım ısırdım "oomaz oomaz çok ayıp"diyo bilmiş:16:

Çok şekerdi ama yaa..Küçük sapığım benim..

yaz geldi şortlar giyilmeye başlandı benim oğlum pipisini görünce bir sevdi bir sevdi bir tuttu baktı inceledi.bakış o bakış hala pipisini tutuyor.:60: ne yapıcam bilmiyorum şuan 21 aylık sünnette oldu belki bırakır dedik yok.açıkta görmesin eli hep orda.kilot giydiriyorum şort giydiriyorum gene elini paçasından sokup oynuyor.neden yapıyor anlamıyorum.bir kaç defa kızdım umrunda bile olmadı.ilgisini başka yöne çekiyorum o an işe yarıyor.beş dakika sonra gene aynı.buarada popoyoda ellemeye başladı.sebebi nedir sizinde çocuklarınızda varmı böylemerak yardımcı olursanız sevinirim

:)) hiç dert etmeyin vücudunu tanımaya çalışıyor.Kaldıki hiç pipisiyle oynamayan erkek de görülmemiştir:)))

Back