• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük oğlum evi başıma yıkıyor

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
ooof kızlar
benim 24 aylık bir oğlum var.hepimizinkini Allah bağışlasın.çok zorluyor beni ya.
öyle böyle değil.sürekli kendine eve ya da bana zarar veriyor.yaptıklarına gelince:

-tam 3 kez telefonumu bozdu.iki kez yaptırdım sonra dokunmatiklerden almıştım onun da üstüne su dökünce çalışmaz oldu.bir yıldır telefon kullanmıyorum ya yine kıracak diye.

-geçen gözümün önünde çamaşır makinesini bozdu.ben bardak yıkarken geldi çalışan maikenin tüm düğmelerine bastı.makine durdu ve ötmeye başladı,hala yaptıracağız :50:

-bulaşık makinesine girmekten içini göçertti.

-klavyenin içine süt döktü ve attık onu o da iptal.

-kaç tane kumanda tabi..

-kırılan bardakları tabakları saymıyorum zaten.

en sevdiği şey de evi dağıtmak kitaplığa çıkar tüm kitapları aşağı atar.

üstelik ben bu çocuğu günde 4 saat parkta oynatıyorum.parka çıkarmasam çıldıryor zaten.evde de dışarda da bir sn gözümü ayıramıyorum hemen başına iş getiyor.geçen 2 dk.tuvalete gittim açmış e.süpürgeyi içindeki tozları yiyor.

off ya çok yoruluyorum yaaaa çoook.bir an nefes alamıyorum.uyuduğunda ben de uyuyorum ki enerji toplayayım.zaten uykusu da bölük pörçük.kimse beni anlamıyor.üsteliksadece benimki ağlamıyor diye uslu bile diyorlar,ağlamıyor ama evi başıma yıkıyor.içimi dökmek istedim.

Oncelikle allah kolaylik versin yaramaz cocukla ugrasmaz cok zor.benimde iki bucuk yasin da oglum var oda evi cok dagitiyor inaninki islerim bitmiyor her yeri karistirip dokuyor sabah cay sekerini mutfagin her yerine dokmustu gorunce aglamak istedim..bazi cocuklar boyle kirip dokmeyi cok sever.siz yinede dikkat edin kendine zarar vermesin.

ah canım allah yardmcın olsun ve bolbol sabır versin:)benmde 21 aylık oğlum var öyle çok yaramaz değildir ama en sevdiği şey evi dağıtmak bende sürekli peşindeyim o döker ben toplarım hiç işim bitmez evi süpürür silerim 1 saate kalmaz aynısı olur bazen bende çok yoruluyorm ama naaplaım hep bebek kalmıcakki aslında bu yaşların tadını çıkarmak lazım birdaha 2 yaşında olmucak.ikinci oğlum olmadan önce büyük oğlum 7 yaşında onun bebekliğini özlerdim sanki onun bebekliği başka bi çocuğummuşda ayrılmışım gibi içim sızlardı:)bence her anın tadını çıkaralım ve sabredelim bir gün büyücekler;):nazar:

Back