- 6 Ocak 2014
- 186
- 87
- 323
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
Dört farklı kadın Dört farklı yaşam Hiç beklemedikleri anda birbirlerinin hayatlarında buluyorlar kendilerini. Okuması eğlenceli. Aslında çok fazla şey beklememek lazım kitaptan. Hani okunup beğenilen ama üzerinde durulmayan kitaplar vardır ya bir bakımdan böyle Küçük Mucizeler Dükkanı.
Kitap dört günde bitirtti kendini. Okurken başka bir şeyin aklınıza geleceğini sanmam. Zaten kitabın ana konusu örgü örmenin insanı nasıl rahatlattığı ile ilgili. Neredeyse bütün kadınlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilirler. Kitabı okurken de örgü örer gibi rahat hissediyorsunuz kendinizi. Hani ilmek kaçmasın diye pür dikkat bakarsınız ya şişlere işte kitabın her sayfasını da böyle pür dikkat okutuyor kendini. Bittiği zamanda hafif bir burukluk kalıyor içinizde neden bitti şimdi der gibi Tam tarif edilemeyen bir huzur var sayfalarında. Sizi alıp o mucize dükkanına götürüyor sizi.
Ben kitabı bitirdiğim zaman tekrar örgü örmek istedim. Bu dört kadın gibi hayatımda keskin bir değişiklik olsun diye düşündüm. Belki de beni çok etkiledi bilmiyorum ama eminim ki sizi de okuduğunuz zaman çok etkileyecek.