• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Mucizeler Dükkanı - Debbie Macomber

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
323
$kucuk-mucizeler-dukkani-190x300.jpg

Dört farklı kadın… Dört farklı yaşam… Hiç beklemedikleri anda birbirlerinin hayatlarında buluyorlar kendilerini. Okuması eğlenceli. Aslında çok fazla şey beklememek lazım kitaptan. Hani okunup beğenilen ama üzerinde durulmayan kitaplar vardır ya bir bakımdan böyle Küçük Mucizeler Dükkanı.

Kitap dört günde bitirtti kendini. Okurken başka bir şeyin aklınıza geleceğini sanmam. Zaten kitabın ana konusu örgü örmenin insanı nasıl rahatlattığı ile ilgili. Neredeyse bütün kadınlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilirler. Kitabı okurken de örgü örer gibi rahat hissediyorsunuz kendinizi. Hani ilmek kaçmasın diye pür dikkat bakarsınız ya şişlere işte kitabın her sayfasını da böyle pür dikkat okutuyor kendini. Bittiği zamanda hafif bir burukluk kalıyor içinizde “neden bitti şimdi” der gibi…Tam tarif edilemeyen bir huzur var sayfalarında. Sizi alıp o mucize dükkanına götürüyor sizi.

Ben kitabı bitirdiğim zaman tekrar örgü örmek istedim. Bu dört kadın gibi hayatımda keskin bir değişiklik olsun diye düşündüm. Belki de beni çok etkiledi bilmiyorum ama eminim ki sizi de okuduğunuz zaman çok etkileyecek.

çok güzel bir kitaptı bence de şimdi diğer serilerini topluyorum

Eki Görüntüle 1106526

Dört farklı kadın… Dört farklı yaşam… Hiç beklemedikleri anda birbirlerinin hayatlarında buluyorlar kendilerini. Okuması eğlenceli. Aslında çok fazla şey beklememek lazım kitaptan. Hani okunup beğenilen ama üzerinde durulmayan kitaplar vardır ya bir bakımdan böyle Küçük Mucizeler Dükkanı.

Kitap dört günde bitirtti kendini. Okurken başka bir şeyin aklınıza geleceğini sanmam. Zaten kitabın ana konusu örgü örmenin insanı nasıl rahatlattığı ile ilgili. Neredeyse bütün kadınlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilirler. Kitabı okurken de örgü örer gibi rahat hissediyorsunuz kendinizi. Hani ilmek kaçmasın diye pür dikkat bakarsınız ya şişlere işte kitabın her sayfasını da böyle pür dikkat okutuyor kendini. Bittiği zamanda hafif bir burukluk kalıyor içinizde “neden bitti şimdi” der gibi…Tam tarif edilemeyen bir huzur var sayfalarında. Sizi alıp o mucize dükkanına götürüyor sizi.

Ben kitabı bitirdiğim zaman tekrar örgü örmek istedim. Bu dört kadın gibi hayatımda keskin bir değişiklik olsun diye düşündüm. Belki de beni çok etkiledi bilmiyorum ama eminim ki sizi de okuduğunuz zaman çok etkileyecek.
Şu anda okudugum kitap :) Gerçekten iyi hissettiriyor, şansıma serinin diğer kitapları önce elime geçti şimdi geriye dönüp ilkini okumuş oldum :)

Kiler de kitap indiriminde 5 kitabını 5er liradan aldım..
Küçük mucizeler dükkanında Allah'ım Carol'un bebeğinin olması için uğraşları özellikle onun bölümlerinde ağladım..
Serinin 2.kitabı Bir Yumak Mutluğu okuyorum anladığım kadarıyla akış olarak Debbıe'nin kitapları hemen hemen aynı..
diğerlerinide okuyup payalaşacağım fikirlerimi..

Çok severek okuduğum bir kitaptı. Keşke bitmese dediğimi hatırlıyorum. Serilerini de okuma fırsatım olur inşallah. Herkese tavsiye ederim sıcacık hikayeleri olan bir roman

Bekledigim kadar etkili bir.kitap degildi malesef.seriyi de bu yuzden okumadim.
Daha farkli bekliyordim.ama orgu isinede heveslenmedim degil :)

Back