- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi zeytinagaci
yemedim yedirdim desem yalan olmazMaşallahhh kocaman olmuş fıstık şey
Çok iyi bakmışsın Zeytin'cim ona
Kiyamam minikistan Hedwigcigime benyaa dün çok kötü bişey oldu(
hedwig uçmaya çalışırken ayağını çarptı ve tırnağı kırıldı ama bayağı derinden. bi baktık ki kanıyo çokk
evde tentürdiyot falan yoktu. ben kolonyalı pamukla sildim yavrumun canı çok acıdı. eşim de sigara tütünü bastı kanı durdurmak için. gece boyu az az kanadı ama iyi şimdi sanırım. çok üzüldük
Çok geçmiş olsun canım, böyle durumlarda aklında bulunsun mısır ununa batırıver parmağı, kanı durduruyor. Tırnak yaralanmaları kötü oluyor gerçektenyaa dün çok kötü bişey oldu(
hedwig uçmaya çalışırken ayağını çarptı ve tırnağı kırıldı ama bayağı derinden. bi baktık ki kanıyo çokk
evde tentürdiyot falan yoktu. ben kolonyalı pamukla sildim yavrumun canı çok acıdı. eşim de sigara tütünü bastı kanı durdurmak için. gece boyu az az kanadı ama iyi şimdi sanırım. çok üzüldük
Z zeytinagaci ben yavru martı büyütürken Yeni Zelanda'daki bir kuş kurtarma merkeziyle iletişime geçmiştim, mailleşe mailleşe büyüttüm yavruyu. Bu tip durumlarda yardımcı oluyorlar, isterseniz Avrupa'daki, ABD'deki bird rescuelarla iletişime geçin.
Zeytinim, ne oldu ucurdunmu Hellwig`i. Inan demin esim sordu Hellwig nasil diye. Aaaaaaaa dedim coktandir bende sormadim, sorayim dedim.
Vay be bir sürü fotograf cektirseydiniz beraber. Belki seni arada bir ziyaretine gelir. Ben olsam 1-2 günde camin önünde veya balkonda tutardim, yerini ögrensin diye, bir daha gelir
Kulakli orman baykusu`da olabilir bence. Ama bende 100 % emin degilim :)
Ama Türkiye`de senin yakinlarinda olsaydim varya Zeytinim, ben onu senden almaya gelmistim inan :) Allahtan uzaktayim.