- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi zeytinagaci
ya avcumuza alınca hemen uyuyor yazıkk :)Cok tatli olur onlar ya. Yureginize saglik.
eşimin işyeri ormanlık alan içinde ağaçlar çok yüksek çam ağaçlarının olduğu bir bölgede bulmuşUcmayi artik ogrenemeyecek sanirim. Kuslarda oldugu gibiyse annesinden ogrenmesi lazim. Yuvayi biliyor musunuz? Geri koyabilir misiniz?
Benim evime de yolunu kaybeden tüm uçan mahlukatlar dusuyor, sonra elimde yavru yuva arayisina cikiyorum, yuvaya geri koyduruyorum yardim etmek isteyenlere. Ucmayi ogrenemeyeceklerinin dusuncesi beni yuva dedektörü yapti.
yaa çok üzüldüm şimdi uçamayacak olması hiç iyi değilUcmayi artik ogrenemeyecek sanirim. Kuslarda oldugu gibiyse annesinden ogrenmesi lazim. Yuvayi biliyor musunuz? Geri koyabilir misiniz?
Benim evime de yolunu kaybeden tüm uçan mahlukatlar dusuyor, sonra elimde yavru yuva arayisina cikiyorum, yuvaya geri koyduruyorum yardim etmek isteyenlere. Ucmayi ogrenemeyeceklerinin dusuncesi beni yuva dedektörü yapti.
Ayyyy kiyamammmmm.ya avcumuza alınca hemen uyuyor yazıkk :)
Fotoğrafını paylaşabilir misiniz
yaa çok üzüldüm şimdi uçamayacak olması hiç iyi değil
sonra tekrar salamayız ki o zaman büyüyünce uçamazsa!
Annesi mi saniyor ki sizi yanina varsa pelus bir oyuncak yahut tuylu muylu bisey koysaniz belki annesi sanar rahat uyur guveni gelirya avcumuza alınca hemen uyuyor yazıkk :)
aa evde bakmak neden yasak ? hem kim nereden bilecek ki ??
çoook tatlı yerim ben bu yumurcagi :)))
Ayyyy kiyamammmmm.
Alisirsaniz da zor olur ayrilmasi.
Ne yapilir bilmiyorum ama veterinere goturseniz ispiyonlar mi ki
pamuk koydum şimdi yuvanın içine de, belki girerAnnesi mi saniyor ki sizi yanina varsa pelus bir oyuncak yahut tuylu muylu bisey koysaniz belki annesi sanar rahat uyur guveni gelir
Ucmayi ogrenmesi problem artik ne yazik kisuyu hazirladiginiz yuvaya koyun. Biz de icmedigini saniyorduk yavru kusumuzun ama iciyormus. Hic fark ettirmiyorlar icerken. Hic olmuyor gagasina degdirin. Goz icin cay ile kompress mantikli. Biz de baktigimiz kedi, kopek icin bunu yapıyoruz. Bunun haricinde veteriner teramisin goz kreminin de zarari olmayacagini soylemisti. Tabii bu kedi ve kopekler icin. Ama kusa da zarari dokunacagini sanmam. Kremi sulandirarak kulak copu yardimiyla kompress yapabilirsiniz cay ile duzelme olmazsa. Ben kusum icin kedi ve kopege uygulanan ne varsa belli bir yuzdeye kadar seyrelterek kullaniyorum. Hic zararini gormedim. Hatta olecek demisti veteriner benim bebisime, kendim iyilestirdim, hekim bile sasirdi ne yaptin diye