Küçük kuzenim yüzüne jilet sürmüş tüyleri için ne yapmalıyız?

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
118
Yer
Bilecik
Kızlar öncelikle hepinize merhaba, 2 aydır foruma kayıtlıyım.Yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum ama kayıt olmam 2 ay önceye nasip oldu.Keşke daha tatlı bir konuyla ilk konumu açmış olsaydım ama maalesef pek iyi olmayan bir konu açıyorum.Olayı şöyle özetleyeyim ;

6 Yaşında küçük bir kuzenim var.Kız.Babasını traş olurken izlemiş tabi kendi de özenmiş..Ve sonuç facia suratında belli yerlere jilet sürmüş..Kızlar şuan görünürde tüylerinde sertleşme yok ama tüyler uzamaya başladığında sert çıkacağını düşünüyoruz.Ne yapabiliriz ? Yaşı küçük bu yüzden iğneli epilasyon gibi yöntemlere başvurmamız imkansız.Daha çok küçük şimdiden kılla tüyle uğraşmasını veya bunlara aklını takmasını istemiyorum açıkçası.Annesi düşünsün siz niye düşünüyorsunuz derseniz , ailenin tüm genç üyeleri seferber oldu Lara için :) Kızlar lütfen siz de bir şeyler önerin.Ne yapabiliriz ?

canım unmarım bişi olmaz bende babama özenirdim küçükken annem izlememe izin vermezdi gizlice yapmiyim diye :)
Bioder diye bire serum var biliyorsun tüyleri inceltiyor tüyü almadanda uygulayabiliyorsun haliyle tüyü almadığın için etkisi az olduğundan uzun süreli kullanman gerekiyor.Ama kızımızın yaşı çok küçük tüylerinide alamıcağınız için başka bir sebep belirterek bioder kullanın bence.
Geçmiş olsun

benim kücük erkek kardesim de yapmisti ama hic bir fark olmadi. henüz yaslari kücük oldugundan sanirim sakal seklinde cikma imkani yok killarin. bence korkmayin

Bencede sert çıkmaz hem yaşı küçük olduğu için hemde bir sefere mahsus olduğu için tüy olarak çıkar yine sertleşmez.Ama sertleşirsede bence bir dr. adanışın.Yaşı çok küçük lazerli epilasyon biyoder vs. cildine zarar verebilir.:50:

bencede birsey olmaz ama önlem almak istiyorsaniz deniz tuzlu su yapip pamukla yüzüne sürün yada limon olabilir. ikiside dogal cilde zarar vermicek seyler kil köklerini birazcik zedelemis olursunuz

Kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim geç cevap verdim kusura bakmayın lütfen,bioder i araştıralım bakalım belki yaş sınırlaması vardır.Umarım dediğiniz gibi sert çıkmaz şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladılar siyah durmuyorlar ama uçları kesik kesik duruyor...Neyse umarım sorun yaşamadan hallederiz bu işi :) Çok teşekkür ederim hepinize :)

Aylarca bioder serum kullandım hem yüz hem vücutiçin ama en ufak bir etkisi bile olmadı... hem ilk önce kılları almak gerekiyor ağdaya dayanabilecek bir yaşta dğil üstelik bir halta yaramayacak birşey için...

Arkadaşlar tüyler maalesef beklediğimizden daha sert çıktı :43: Peki şimdi ne olacak :50:

Slm cocugun yuzu nasil oldu cvp verebilirmisiniz lutfen

Back