• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük hediyeler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
şehirdışından arada ziyaretimize gelen eşimin dayısı ve yengesi var gerçekten çok severim tüm aileyi...

Her geldiklerinde de küçük bizi mutlu edip gönül alacak hediyeler getirirler
( bana ihtiyacım olduğunu Tesadüfen öğrendiği makyaj malzemesini almış, bir başka gelişte eşime kazak almışlar, çocuklara şapka örmüş, yine bir diğer gelişinde güzel bir dekoratif kutu boyamış gibi şeyler)

Yakın zamanda ziyaretlerine gitmek istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum

Yenge ve dayı 40-45 yaşlarında
Kızlar 17 ve 13
Ne alabilirim
Ev hediyesi bir çeyrek altın götüreceğim ama kişisel hediyelerde kararsızım

40 45 yasindaki insanlara ne alinir bilemedim yani o yaslarda artik eve hediye aliniyor. Bi vazo gibi birsey olabilir ama altinla beraber de abartili durabilir. Bence sadece kizlara alin takı alabilirsiniz (yalniz yaşları cok küçük değil bebek şeyi almamaya dikkat edin böyle gençlerin hep kullandığı tarz olsun)

Yada kizlara kışlık eldiven olabilir, birer parfum olabilir, krem de olabilir yani secenek bol :)

Ne alırsanız alın ama ev hediyesi almayın. O kişiye özel bir şey alın. Yengeye ve dayıya parfüm alabilirsiniz, yengeye cilt bakım kremi alabilirsiniz. Onları şımartacak bir şeyler olsun.
Yengeye ve kızlarına yeni birer cüzdan olabilir, ya da çanta
Kızlara kırtasiye türü renkli şeyler.

şehirdışından arada ziyaretimize gelen eşimin dayısı ve yengesi var gerçekten çok severim tüm aileyi...

Her geldiklerinde de küçük bizi mutlu edip gönül alacak hediyeler getirirler
( bana ihtiyacım olduğunu Tesadüfen öğrendiği makyaj malzemesini almış, bir başka gelişte eşime kazak almışlar, çocuklara şapka örmüş, yine bir diğer gelişinde güzel bir dekoratif kutu boyamış gibi şeyler)

Yakın zamanda ziyaretlerine gitmek istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum

Yenge ve dayı 40-45 yaşlarında
Kızlar 17 ve 13
Ne alabilirim
Ev hediyesi bir çeyrek altın götüreceğim ama kişisel hediyelerde kararsızım
yengeye fular yada başörtü ne kullanıyorsa yani, dayıya kullanıyorsa kaşkol, cüzdan, çanta vs.. , kızlara takı -çeyizlik eşya - badi- kaşkol vs olabilir

Kızlara t-box kumaş kordon saatler olur mu???
Eşim bana 4-5 tane almış gelmiş bi ara evde hiç kullanılmadı duruyor
Beklemekten pili bitti sadece pil taktıracağım

Kızlara t-box kumaş kordon saatler olur mu???
Eşim bana 4-5 tane almış gelmiş bi ara evde hiç kullanılmadı duruyor
Beklemekten pili bitti sadece pil taktıracağım

Bence gayet hoş olur :)

Back