Bebek İkinci El kucuk hanımlar ıcın sıfır yazlıklar

Güveniniz için tesekkurler
O kapıda ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum ürünleriniz bekliyor zaten eğer kapıda ödeme nasıl yapılıyor bilen varsa burada paylaşırsa sevinirim ben bilmiyorum cunku

Son düzenleme:
O kapıda ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum ürünleriniz bekliyor zaten eğer kapıda ödeme nasıl yapılıyor bilen varsa burada paylaşırsa sevinirim ben bilmiyorum cunku

siz kargoya verirken kapıda ödeme olucak diyorsunuz ürünler kaç para tutuyorsa paketin üzerine yazdırıyorlar karşı taraf paketi alırken ödemeyi yapıyor sonra sizde pttye gidip paranızı alıyorsunuz tabi benim söylediklerim ptt kargo için geçerli birde 5 tl fark alıyorlar ürünler 50 tutyorsa pakete 55 yazıyorsunuz ptt 5 tl yi kesiyor

Tamam canım ben yollarım kapıda ödemeli bugün paketlerim var zaten bu arada bana güvenin için çok teşekkür ederim bugün yollarım canim

1.GURUP
10.resim,16.resim,17.resim
2. GURUP
13.resim,15. Resim,16.resim ve17.resim satilmistir hayırlı uğurlu olsun saglikla mutlulukla giysin bebisleriniz

Canim hersey icin tesekkurler..urunler kaliteli ve temizdi..mis gibi kokuyordu..cok hizli ve sorunsuz bi alisveristi..herkese tavsiye ederim..guvenebilirsiniz arkadaslar..

Çok karıştı farkındayım ama kalanları tekbir konuda acıcam birde erkek ürünlerini koymadım daha........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…