Küçük Görünmek

Ben de yaşım ilerledikçe seveceğimi düşünüyorum. Aslında son zamanlara kadar şikayetçi değildim sınava hazırlandığım için gözüm hiçbir şey görmüyordu ama son zamanlarda yukarıda şikayet ettiğim durumlarla karşılaştığım için canım sıkıldı. Teşekkür ederim yorumunuz için

Yemin ederim bayılmıyorum zaten yaşım da daha küçük göstermeyi isteyecek bir yaş değil. Burada benim site dışında da görüştüğüm tipimi bilen birçok arkadaşım var hepsi de bu yorumu görse size gerçekten 15 - 16 yaşında göründüğümü söylerdi

Özür dilerim dert edip konu açtığım için, umarım beni affedebilirsiniz.

23 yaşında, yaşımdan daha küçük duruyorum ama kimse beni çocuk gibi görüp laubali davranmıyor kaldı ki küçük bir çocuk olsa bile kimse o hakka sahip değildir problem karşı tarafta

30 dan sonra çok işine yarayacak. Fazla makyajla cildini bozma bence. Zaten gittiğin okuldan girdiğin ortamdan yaşın belli olur. Ortamlarda ciddiye alınmak yaş ile değil fikirlerinle daha çok belli olur. O yüzden belli başlı alanlarda kulturel olarak olabildiğince zenginleş.

İyi de 20 yaş zaten çok çok küçük değil mi?

20 yaşındaki halimi hatırlıyorum,ergen gibi tipim vardı.

Bir de bir kaç yerde daha okudum ‘sarı saç büyük gösteriyor’ diyorlar şaşırıyorum herhalde benim tipim garip. Benim de aksine koyu renk saç olunca yaşım daha büyük gibi duruyor bence.

Seni
çok iyi anlıyorum canım.Ergenlikte bende aynı dertten muzdariptim sinir bozuyor gerçekten 20 olup 15 göstermek ilerde ekmeğini çok yiyeceksin ama bu yaşlar öyle maalesef…Ciddiye alınmamak kendinden küçüklerin seni küçük görmesi bla bla gül geç zira çabuk geçiyor zaman canım…
Hemen bende kendimi öveyim bende
2 yıl önce kimlik değiştirmeye gittiğimde 17 yaşındaki halimle fazla fark görmediler ..Bu benim için avantaj oldu,zira benzemeseydim yanımda aile bireylerinden biriyle tekrar gitmem gerekecekti neyseki yırttım 20 yılda değişmemişim

Teşekkür ederim çok motive edici bir yorum yazmışsınız

Bir üye daha yazmıştı sanırım biraz da nesille ilgili şu an ortaokullar bizim lisedeki halimizden büyük duruyor

20 li yaşlarda sorun ediyordum bunu. 23 yaşında boş gebelikten kürtaj olduğum da hemşire kaç yaşındasın sen diye sorguya çekmişti beni , eşimi polis alıp götürecekti nerdeyse şimdi çocuklardan sonra yaşımi fazlasıyla gostermeye başladım. 34 yaşındayım. Keşke küçük görünsem su anda da

Bekle otuzlu yaşlar ben geliyorum

25 35 yaş arası küçük göstermenin çok ekmeğini yedim sıkmayın canınızı... o dezavantaj o kadar büyük bir avantaja dönüşüyor ki ileriki yaşlarda inanamazsnz... sizin şuan yaşadığınızı meslekte ilk yılımda çok yaşadım. Öss grubuyla çalışıyordum eğer önlüğüm yoksa kimse öğretmen olduğuma inanmazdı hem zayıf hem minyondum. Keyfini çıkarın 35ten sonra ne kadar öinyon olsanzda yaşınz tahmin ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…