- Konu Sahibi Homer Simpson
-
Ben de yaşım ilerledikçe seveceğimi düşünüyorum. Aslında son zamanlara kadar şikayetçi değildim sınava hazırlandığım için gözüm hiçbir şey görmüyordu ama son zamanlarda yukarıda şikayet ettiğim durumlarla karşılaştığım için canım sıkıldı. Teşekkür ederim yorumunuz içinÜniversitedeyken çok üzülürdüm bende herkesin beni olduğumdan küçük sanmasına.Şimdi 30 yaşındayım en fazla 23 diyorlar ki lisede öğretmenim beni öğrenci sananlar oluyor hâlâ daha. Bence yaşınız biraz ilerledikçe hoşunuza gidecek bu durum Benim öyle oldu.
Yemin ederim bayılmıyorumKüçük göstermek diye birşey yoktur. Biz kadınlar nedense bayılıyoruz bu düşünceye ama yaşımız neyse öyle görünürüz, normali de bu zaten. Gözleriniz, yüzünüzün yorgunluğu yaşınızı belli eder.
Özür dilerim dert edip konu açtığım için, umarım beni affedebilirsiniz.Hahahaha
Ben 29 yaşında 16 gibi duruyorum yargısız infaz yapmayın.
İltifat için de değil, korona avm için kimlik istiyorlardı hep, gece kulüplerinde kimlik isteniliyor benden
Teyzeler aşkım canım fıstığım diye konuşuyorlar
Ciddiye alınmama olayı olunca küçük göstermem yanıltmasın 29 yaşındayım diyorum.
Kimse yaşıma inanmıyor şaşırıyor, ama dert edip de konu açmıyorum
Bu tanımadığın insanların gereksiz laubalilikleri ve çok küçük sanıp salak yerine koymaya çalışmaları tatsız. Yoksa gerçekten avantaj da.Keske 20 yasima geri donebilsem de, küçük göstersem.. Ah ah...
Balıkesirde neresi kız merkez mi ilçelerden miTeşekkür ederim bugün yine içimi açıyorsunçok büyük ihtimalle Muğla ya da Balıkesir'e yerleşeceğim inşallah KYK çıkar yoksa özel yurt yolları göründü
30 dan sonra çok işine yarayacak. Fazla makyajla cildini bozma bence. Zaten gittiğin okuldan girdiğin ortamdan yaşın belli olur. Ortamlarda ciddiye alınmak yaş ile değil fikirlerinle daha çok belli olur. O yüzden belli başlı alanlarda kulturel olarak olabildiğince zenginleş.Merhaba
Öncelikle derdini seveyim demek serbest. Bu aralar bu konu canımı çok sıktığı için yazmak istedim. Yirmi yaşında bir bireyim. Tanıyan ya da ilk kez gören fark etmeksizin herkes yaşımdan üç dört yaş küçük göründüğümü söylüyor. Başlarda pek önemsemiyordum hatta ileriki yaşlarda avantaja dönüşeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda bu durum beni üzmeye başladı. Küçük göründüğüm için ilk kez girdiğim ortamlarda ciddiye almıyorlar. Alışverişte falan görevliler köpek çekiyor genelde çocuklara davrandıkları gibi kaba ve senli benli davranıyorlar. Tüm bunlar keyfimi kaçırıyor. Bu durumla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Aynen ya kadınlar kulübünde küçük gostermeyen bı kaç kişiyiz heraldeBütün kadınlar kulübü de yaşından küçük gösteriyor maşallah hepsine
çok iyi anlıyorum canım.Ergenlikte bende aynı dertten muzdariptim sinir bozuyor gerçekten 20 olup 15 göstermekMerhaba
Öncelikle derdini seveyim demek serbest. Bu aralar bu konu canımı çok sıktığı için yazmak istedim. Yirmi yaşında bir bireyim. Tanıyan ya da ilk kez gören fark etmeksizin herkes yaşımdan üç dört yaş küçük göründüğümü söylüyor. Başlarda pek önemsemiyordum hatta ileriki yaşlarda avantaja dönüşeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda bu durum beni üzmeye başladı. Küçük göründüğüm için ilk kez girdiğim ortamlarda ciddiye almıyorlar. Alışverişte falan görevliler köpek çekiyor genelde çocuklara davrandıkları gibi kaba ve senli benli davranıyorlar. Tüm bunlar keyfimi kaçırıyor. Bu durumla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Merkez Çağış Yerleşkesinde ama belki de Muğla'ya giderimBalıkesirde neresi kız merkez mi ilçelerden
Teşekkür ederim çok motive edici bir yorum yazmışsınızSeni
çok iyi anlıyorum canım.Ergenlikte bende aynı dertten muzdariptim sinir bozuyor gerçekten 20 olup 15 göstermekilerde ekmeğini çok yiyeceksin ama bu yaşlar öyle maalesef…Ciddiye alınmamak kendinden küçüklerin seni küçük görmesi bla bla gül geç zira çabuk geçiyor zaman canım…
Hemen bende kendimi öveyim bende
2 yıl önce kimlik değiştirmeye gittiğimde 17 yaşındaki halimle fazla fark görmediler ..Bu benim için avantaj oldu,zira benzemeseydim yanımda aile bireylerinden biriyle tekrar gitmem gerekecektineyseki yırttım 20 yılda değişmemişim
Sen kadın düşmanı olduğun için küçük göstermiyorsunBu sitede yaşından küçük görünmeyen tek kadının ben olması şoku.
Bir üye daha yazmıştı sanırım biraz da nesille ilgili şu an ortaokullar bizim lisedeki halimizden büyük duruyorİyi de 20 yaş zaten çok çok küçük değil mi?
20 yaşındaki halimi hatırlıyorum,ergen gibi tipim vardı.
Bir de bir kaç yerde daha okudum ‘sarı saç büyük gösteriyor’ diyorlar şaşırıyorum herhalde benim tipim garip. Benim de aksine koyu renk saç olunca yaşım daha büyük gibi duruyor bence.
20 li yaşlarda sorun ediyordum bunu. 23 yaşında boş gebelikten kürtaj olduğum da hemşire kaç yaşındasın sen diye sorguya çekmişti beni , eşimi polis alıp götürecekti nerdeyseMerhaba
Bekle otuzlu yaşlar ben geliyorum20 li yaşlarda sorun ediyordum bunu. 23 yaşında boş gebelikten kürtaj olduğum da hemşire kaç yaşındasın sen diye sorguya çekmişti beni , eşimi polis alıp götürecekti nerdeyseşimdi çocuklardan sonra yaşımi fazlasıyla gostermeye başladım. 34 yaşındayım. Keşke küçük görünsem su anda da
Ozaman bana uymadı tammBalıkesirde neresi kız merkez mi ilçelerden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?