- Konu Sahibi Homer Simpson
-
Aslında tanımadığım insanlara bayağı soğuk ve mesafeliyim de tipim ponçik sanırımBu biraz duruşunla da alakalı, yani sen öylesn de ondan öyleler demiyorum ama anlatmak istediğim şu geçenlerde bir resmi daireye gittim, görevli anlattı anlattı en sonun da yani şöyle Madonna dedi adama nasıl baktıysam sonra Madonna hanım diye düzeltti.
En nefret ettiğim şeydir laubali tavırlar, öyle bir davranacaksın ki kimse öyle konusmaya cesaret edemeyecek. Muhtemelen ponçiğin birisin burdan da tanıdığım kadarıyla.sert dur ez kafalarını
Büyü de gelMerhaba
Öncelikle derdini seveyim demek serbest. Bu aralar bu konu canımı çok sıktığı için yazmak istedim. Yirmi yaşında bir bireyim. Tanıyan ya da ilk kez gören fark etmeksizin herkes yaşımdan üç dört yaş küçük göründüğümü söylüyor. Başlarda pek önemsemiyordum hatta ileriki yaşlarda avantaja dönüşeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda bu durum beni üzmeye başladı. Küçük göründüğüm için ilk kez girdiğim ortamlarda ciddiye almıyorlar. Alışverişte falan görevliler köpek çekiyor genelde çocuklara davrandıkları gibi kaba ve senli benli davranıyorlar. Tüm bunlar keyfimi kaçırıyor. Bu durumla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Teşekkür ederim bugün yine içimi açıyorsunBüyü de gelama gerçekten 15 16 gösteriyorsun. Saçlar kesildiğinden beri daha da ufaldın.
Keyfini kaçıracak başka şeyler bul. Mesela nereye yerleşeceksin ve nasıl hayatta kalacaksın
Hiçbir sorun yaşamazsınız, yaşı büyük gösteren şeyler var eğer denemek istersen giyim tarzını değiştirebilirsin, saç rengini açabilirsin, ağır makyaj yapabilirsin, ama eğer kendin gibi hissetmeyeceksen tavsiye etmiyorum :)Evet vermez kesinlikle ama öyleler işte özellikle zincir marketlerde. Bu yıl üniversiteye başlayacağım biraz görünüşümden dolayı sorun yaşar mıyım diye korkuyorum.
Yaşamayan bilmez bu durumu. Övülmek istediğinizi sanmaları çok normal. Ben anlıyorum sizi
Aferin size.Hahahaha
Ben 29 yaşında 16 gibi duruyorum yargısız infaz yapmayın.
İltifat için de değil, korona avm için kimlik istiyorlardı hep, gece kulüplerinde kimlik isteniliyor benden
Teyzeler aşkım canım fıstığım diye konuşuyorlar
Ciddiye alınmama olayı olunca küçük göstermem yanıltmasın 29 yaşındayım diyorum.
Kimse yaşıma inanmıyor şaşırıyor, ama dert edip de konu açmıyorum
Aferin size.
Koşa koşa beğenmedim emojisi koymuş bir de. Hey Allahım.
Bu kadar takıp alınacağınızı bilsem yazmazdım.Beğenmedim koydum çünkü, yüzünü görmediğiniz biri hakkında yaşamayan bilmez övüldüğünüzü hissetmeleri normal yazmışsınız
Valla bayılmalık bir durum değil. 45 yaşındaki kişiye yaşını gösterdiği halde iltifat olsun diye “ay en fazla 35 gösteriyorsun” derseniz bayılır.Küçük göstermek diye birşey yoktur. Biz kadınlar nedense bayılıyoruz bu düşünceye ama yaşımız neyse öyle görünürüz, normali de bu zaten. Gözleriniz, yüzünüzün yorgunluğu yaşınızı belli eder.
Genç gösteriyorum dememiş küçük gösteriyorum demiş. Yaş 20 üstündeyken 15-16 yaşında durmak güzel bir şey değil. Bunun da bayılacak hiçbir yanı yok.Küçük göstermek diye birşey yoktur. Biz kadınlar nedense bayılıyoruz bu düşünceye ama yaşımız neyse öyle görünürüz, normali de bu zaten. Gözleriniz, yüzünüzün yorgunluğu yaşınızı belli eder.
Evet evet işte tam olarak şikayetçi olduğum şeyi yazmışsınız. Evet 15 yaşında da olsam 12 yaşında da olsam böyle kaba ve laubali davranmamalılar ama yapıyorlar. Çocuk, saf sanıyorlar salak yerine koymaya çalışıyorlar. Kaldı ki yirmi zaten çooook genç bir yaş neden yaşımdan küçük gösteriyorum diye övülmek isteyeyim anlamadım. Yaşımdan üç dört yaş küçüğü kanunen çocuk sayılıyor zatenArkadaşlar konu sahibi övgü almak için değil gerçekten bu durum can sıkıcı olduğu için bu konuyu açmış.
Küçük göstermek gerçekten güzel bir şey değil. Bir sıra önümdeki insana “hanımefendi, siz, buyrun”, bana gelince “canım, ablacım, sen” şeklinde hitap edilir. Küçük gördükleri için pek kaale almazlar, çocuk gözüyle bakarlar. Yeniyetme, çömez muamelesi görürsün. Hangi birini sayayım bilmiyorum.
En güzeli olduğun yaşını göstermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?