Küçük Görünmek

Bu biraz duruşunla da alakalı, yani sen öylesn de ondan öyleler demiyorum ama anlatmak istediğim şu geçenlerde bir resmi daireye gittim, görevli anlattı anlattı en sonun da yani şöyle Madonna dedi adama nasıl baktıysam sonra Madonna hanım diye düzeltti.
En nefret ettiğim şeydir laubali tavırlar, öyle bir davranacaksın ki kimse öyle konusmaya cesaret edemeyecek. Muhtemelen ponçiğin birisin burdan da tanıdığım kadarıyla. 🤗 sert dur ez kafalarını:KK70:
Aslında tanımadığım insanlara bayağı soğuk ve mesafeliyim de tipim ponçik sanırım 😁

Merhaba🖐🏻
Öncelikle derdini seveyim demek serbest. Bu aralar bu konu canımı çok sıktığı için yazmak istedim. Yirmi yaşında bir bireyim. Tanıyan ya da ilk kez gören fark etmeksizin herkes yaşımdan üç dört yaş küçük göründüğümü söylüyor. Başlarda pek önemsemiyordum hatta ileriki yaşlarda avantaja dönüşeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda bu durum beni üzmeye başladı. Küçük göründüğüm için ilk kez girdiğim ortamlarda ciddiye almıyorlar. Alışverişte falan görevliler köpek çekiyor genelde çocuklara davrandıkları gibi kaba ve senli benli davranıyorlar. Tüm bunlar keyfimi kaçırıyor. Bu durumla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler❤️🖐🏻
Büyü de gel🤣 ama gerçekten 15 16 gösteriyorsun. Saçlar kesildiğinden beri daha da ufaldın.
Keyfini kaçıracak başka şeyler bul. Mesela nereye yerleşeceksin ve nasıl hayatta kalacaksın😅

Büyü de gel🤣 ama gerçekten 15 16 gösteriyorsun. Saçlar kesildiğinden beri daha da ufaldın.
Keyfini kaçıracak başka şeyler bul. Mesela nereye yerleşeceksin ve nasıl hayatta kalacaksın😅
Teşekkür ederim bugün yine içimi açıyorsun 😍 çok büyük ihtimalle Muğla ya da Balıkesir'e yerleşeceğim inşallah KYK çıkar yoksa özel yurt yolları göründü 🥲

Evet vermez kesinlikle ama öyleler işte özellikle zincir marketlerde. Bu yıl üniversiteye başlayacağım biraz görünüşümden dolayı sorun yaşar mıyım diye korkuyorum.
Hiçbir sorun yaşamazsınız, yaşı büyük gösteren şeyler var eğer denemek istersen giyim tarzını değiştirebilirsin, saç rengini açabilirsin, ağır makyaj yapabilirsin, ama eğer kendin gibi hissetmeyeceksen tavsiye etmiyorum :)

Yaşamayan bilmez bu durumu. Övülmek istediğinizi sanmaları çok normal. Ben anlıyorum sizi:KK51:

Hahahaha

Ben 29 yaşında 16 gibi duruyorum yargısız infaz yapmayın.

İltifat için de değil, korona avm için kimlik istiyorlardı hep, gece kulüplerinde kimlik isteniliyor benden

Teyzeler aşkım canım fıstığım diye konuşuyorlar 😎

Ciddiye alınmama olayı olunca küçük göstermem yanıltmasın 29 yaşındayım diyorum.

Kimse yaşıma inanmıyor şaşırıyor, ama dert edip de konu açmıyorum

Hahahaha

Ben 29 yaşında 16 gibi duruyorum yargısız infaz yapmayın.

İltifat için de değil, korona avm için kimlik istiyorlardı hep, gece kulüplerinde kimlik isteniliyor benden

Teyzeler aşkım canım fıstığım diye konuşuyorlar 😎

Ciddiye alınmama olayı olunca küçük göstermem yanıltmasın 29 yaşındayım diyorum.

Kimse yaşıma inanmıyor şaşırıyor, ama dert edip de konu açmıyorum
Aferin size. :KK9:

Koşa koşa beğenmedim emojisi koymuş bir de. Hey Allahım. :KK70:

28 yaşındayım ama hala 18 diyorlar bana . Kimlik soran mı dersin küçük sanıp aklı sıra büyüklük taslayan mı dersin . Ama genel olarak hoşuma gidiyor

ben de 20 yaşımdayım ve sizinle aynı durumdayım ancak bundan çok memnunum. dediğiniz gibi mağazada kaba davranma gibi bir problem yaşamadım ama yaşasam ağızlarının payını verirdim heralde. 20 değil 15 olsak bile ne fark eder ki bütün müşterilere aynı davranmaları gerekir.

Benimde çocuklarımı hep kardeşim sanıyorlar. Özellikle kızımı. Çünkü erken anne oldum. Kendimde uzun gösterişli bi kadın değilim. Kızımda babasına çekmiş maşallah 12 yaşında ama benim boyumda. Kızım ilk başlarda bozuluyordu biraz. Ama şimdi oda alıştı gülüp geçiyoruz.

Küçük göstermek diye birşey yoktur. Biz kadınlar nedense bayılıyoruz bu düşünceye ama yaşımız neyse öyle görünürüz, normali de bu zaten. Gözleriniz, yüzünüzün yorgunluğu yaşınızı belli eder.

Beğenmedim koydum çünkü, yüzünü görmediğiniz biri hakkında yaşamayan bilmez övüldüğünüzü hissetmeleri normal yazmışsınız 😉
Bu kadar takıp alınacağınızı bilsem yazmazdım.

Tamam en küçük gösteren sizsiniz ve bunu en çok yaşayan sizsiniz. Ben sizin yaşınızı gösterdiğinizi ve bunları yaşamadığınızı düşünerek çok ayıp ettim. Belli ki hakaret olarak algılamışsınız. :KK70: Çok pardon.

Arkadaşlar konu sahibi övgü almak için değil gerçekten bu durum can sıkıcı olduğu için bu konuyu açmış.

Küçük göstermek gerçekten güzel bir şey değil. Bir sıra önümdeki insana “hanımefendi, siz, buyrun”, bana gelince “canım, ablacım, sen” şeklinde hitap edilir. Küçük gördükleri için pek kaale almazlar, çocuk gözüyle bakarlar. Yeniyetme, çömez muamelesi görürsün. Hangi birini sayayım bilmiyorum.

En güzeli olduğun yaşını göstermek.

Küçük göstermek diye birşey yoktur. Biz kadınlar nedense bayılıyoruz bu düşünceye ama yaşımız neyse öyle görünürüz, normali de bu zaten. Gözleriniz, yüzünüzün yorgunluğu yaşınızı belli eder.
Valla bayılmalık bir durum değil. 45 yaşındaki kişiye yaşını gösterdiği halde iltifat olsun diye “ay en fazla 35 gösteriyorsun” derseniz bayılır.

Ama gerçekten küçük göstermek demek lisedeyken küçük çocuk muamelesi görmek, evleneceğin zaman sanki reşit değilmişsin gibi ilginç tepkilerle karşılaşmak demek.

Görünüşe göre davranış sergileyen bazı çiğ insanlar tarafından ciddiye alınmamak demek.

Çok can sıkıcı bir durum.

Hep can sıkıcı ama belli bir yaştan sonra durumla yaşamayı, eğlenmeyi öğreniyorsunuz sadece.

Genç gösteriyorum dememiş küçük gösteriyorum demiş. Yaş 20 üstündeyken 15-16 yaşında durmak güzel bir şey değil. Bunun da bayılacak hiçbir yanı yok.

Kucuk gostermen hariiiika bir ozellik, ileride bayilacaksin bu duruma.
Ha sana kaba davranan insanlara gelince, hadsizlere had bildirmek icin olgun bir gorunuse gerek yok. Dogru kelimelerle herkesi yerine oturtabilirsin. Bu biraz ozguven ve kendini ifade edebilmeyle alakali.

Senin yaşlarında bende çok takıyordum ,üzülüyordum .ozamanlar yaşın ilerlediğinde bunun avantajını göreceksin diyorlardı 😂
Tabi üzülmeye devam ediyordum .şimdi 30 yaşındayım meğerse ne büyük nimetmiş 😂

Üniversitedeyken çok üzülürdüm bende herkesin beni olduğumdan küçük sanmasına.Şimdi 30 yaşındayım en fazla 23 diyorlar ki lisede öğretmenim beni öğrenci sananlar oluyor hâlâ daha. Bence yaşınız biraz ilerledikçe hoşunuza gidecek bu durum Benim öyle oldu.

Arkadaşlar konu sahibi övgü almak için değil gerçekten bu durum can sıkıcı olduğu için bu konuyu açmış.

Küçük göstermek gerçekten güzel bir şey değil. Bir sıra önümdeki insana “hanımefendi, siz, buyrun”, bana gelince “canım, ablacım, sen” şeklinde hitap edilir. Küçük gördükleri için pek kaale almazlar, çocuk gözüyle bakarlar. Yeniyetme, çömez muamelesi görürsün. Hangi birini sayayım bilmiyorum.

En güzeli olduğun yaşını göstermek.
Evet evet işte tam olarak şikayetçi olduğum şeyi yazmışsınız. Evet 15 yaşında da olsam 12 yaşında da olsam böyle kaba ve laubali davranmamalılar ama yapıyorlar. Çocuk, saf sanıyorlar salak yerine koymaya çalışıyorlar. Kaldı ki yirmi zaten çooook genç bir yaş neden yaşımdan küçük gösteriyorum diye övülmek isteyeyim anlamadım. Yaşımdan üç dört yaş küçüğü kanunen çocuk sayılıyor zaten 😅

Back