Küçük Görünmek

Ben teşekkür ederim. Canımız ne isterse ne bizi mutlu ederse onu giyelim Başkalarının davranışları kıyafet seçimimizi etkilememeli zaten. Çok haklısınız böyle insanlara aldırmadan hayatı istediğimiz gibi yaşamak en güzeli

Saçını sarıya boyat daha klasik giyin. Daha cok makyaj yap.
Sarı bana o kadar yakışmaz ki hiç makyaj yapmıyorum belki birazcık yapabilirim. Aslında iki senedir sınava hazırlandığım için gözüm hiç kıyafet görmedi. Liseden beri aynı şeyleri giyiyorum belki ona biraz el atabilirim. Teşekkür ederim

Saçını sarıya boyat daha klasik giyin. Daha cok makyaj yap.

Ben bu tür başlıklara ‘ övün beni başlığı’ diyorum.

Biraz iltifat istiyorsunuz, arkadaşlar yardımcı olmuşlardır
Eğer 35 yaşında olsa ve 25 gösterdiği için şikayet etse evet övgü ve ilgi istediği için derdim ben de. Ama 20 yaşında bir genç kız için 15 yaşında gözükmek kötü bir şey. Lolita olucak yaşta ama çocuk zannediliyor

Ben de öyleyim. 29um ama gören 21-22 diyor. Başkalarının kaba davranması sizin küçük görünmenizle alakalı değil. Kendileri kaba oldukları için. Zaten bu insanlara ters davranırsanız ağızlarının payını alsınlar. Yakın çevre için ise kaale alınmaması da yine onların kabalığı. Evet yaş 20den 25e kadar bu olaya takılı kalınıyor ama hiç öyle düşünmeyin derim. 30lu yaşlara gelip aa daha genç görünüyorsun dediklerinde kıskançlıklarını okuyabiliyorum yüzlerinden.
Giyim olarak daha olgun kıyafetler giyebilirsiniz nasıl daha olgun durabilirim derseniz. Saç kesiminizi dolgun tarzlarda yapabilirsiniz. Makyajı sade yapın derim. Yüzünüz de ufak ise absürt kaçacaktır. En önemlisi de tavırdır tabii ki. Bilgili konuşmasını bilen güler yüz ve yeri gelince sessizce durmak bu onların tavırlarını durduracaktır.
Bunların üstüne benim yine de gerçek tavsiyem hiç bu durumlara takılmadan bilgili kültürlü olup tamamen hoşlandığın şeylerle ilgilenmen derim.

Bence artık yeni nesilden kaynaklanan bir şey bu. 15 yaşındaki kızlar olduğundan daha büyük gösteren makyajlar saç renkleri tercih ediyorlar. Benim o yaşlardaki halimle şu an o yaşlarda olanlar arasında dağlar kadar fark var onunda etkisi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası

Eskiden 20 Li yaşlarda makyaj vs olurdu.
Lisede herkes saçlar toplu ve sıradandı.
Şimdi okullar manken geçirdi gibi. Saçlar makyajlar o biçim.
Bakalım daha neler göreceğiz

Evet doğru aslında ben de fark ediyorum ortaokullar bizim yaş grubunun lisedeki halinden daha büyük görünüyorlar

Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım

Giyim tarzınızı falan değiştirerek daha olgun gözükebilirsiniz belki

Konunun sonunda yaptığım gibi olduğumdan küçük sanıp ciddiye almamaları ya da kaba veya laubali davranmalarından dolayı canımı sıkıyor.
Bu biraz duruşunla da alakalı, yani sen öylesn de ondan öyleler demiyorum ama anlatmak istediğim şu geçenlerde bir resmi daireye gittim, görevli anlattı anlattı en sonun da yani şöyle Madonna dedi adama nasıl baktıysam sonra Madonna hanım diye düzeltti.
En nefret ettiğim şeydir laubali tavırlar, öyle bir davranacaksın ki kimse öyle konusmaya cesaret edemeyecek. Muhtemelen ponçiğin birisin burdan da tanıdığım kadarıyla. sert dur ez kafalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…