- 12 Ağustos 2023
- 10
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Homer Simpson
-
Ben teşekkür ederim. Canımız ne isterse ne bizi mutlu ederse onu giyelimÇok güzel yazmışsınız teşekkür ederimBen de aslında oldukça mesafeliyimdir ama Sanırım bir şekilde bunlara aldırmamayı öğreneceğim. Renkli giyinmeyi de seviyorum arkadaşlarım bundan dolayı da olabileceğini söylediler ama sırf büyük görüneceğim diye sevdiğim şeyleri giyememek biraz üzücü geliyor.
Sarı bana o kadar yakışmaz kiSaçını sarıya boyat daha klasik giyin. Daha cok makyaj yap.
Eğer 35 yaşında olsa ve 25 gösterdiği için şikayet etse evet övgü ve ilgi istediği için derdim ben de. Ama 20 yaşında bir genç kız için 15 yaşında gözükmek kötü bir şey. Lolita olucak yaşta ama çocuk zannediliyorSaçını sarıya boyat daha klasik giyin. Daha cok makyaj yap.
Ben bu tür başlıklara ‘ övün beni başlığı’ diyorum.
Biraz iltifat istiyorsunuz, arkadaşlar yardımcı olmuşlardır
Ben hariç hepsi diyelim o zamanBütün kadınlar kulübü de yaşından küçük gösteriyor maşallah hepsine
Eskiden 20 Li yaşlarda makyaj vs olurdu.Bence artık yeni nesilden kaynaklanan bir şey bu. 15 yaşındaki kızlar olduğundan daha büyük gösteren makyajlar saç renkleri tercih ediyorlar. Benim o yaşlardaki halimle şu an o yaşlarda olanlar arasında dağlar kadar fark var onunda etkisi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası
Yok neden övülmek isteyeyim küçük gösteriyorum diye ben zaten yirmi yaşındayım orta yaşlarda değilim kiSaçını sarıya boyat daha klasik giyin. Daha cok makyaj yap.
Ben bu tür başlıklara ‘ övün beni başlığı’ diyorum.
Biraz iltifat istiyorsunuz, arkadaşlar yardımcı olmuşlardır
Evet doğru aslında ben de fark ediyorum ortaokullar bizim yaş grubunun lisedeki halinden daha büyük görünüyorlarBence artık yeni nesilden kaynaklanan bir şey bu. 15 yaşındaki kızlar olduğundan daha büyük gösteren makyajlar saç renkleri tercih ediyorlar. Benim o yaşlardaki halimle şu an o yaşlarda olanlar arasında dağlar kadar fark var onunda etkisi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası
Ülkeyi bu teyzeler yönetiyor bence.Bu teyzelerdeki cüret beni benden alıyor zatenben de bir on yıl sonra tipimin ekmeğini yerim o zaman.
Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağımBen de öyleyim. 29um ama gören 21-22 diyor. Başkalarının kaba davranması sizin küçük görünmenizle alakalı değil. Kendileri kaba oldukları için. Zaten bu insanlara ters davranırsanız ağızlarının payını alsınlar. Yakın çevre için ise kaale alınmaması da yine onların kabalığı. Evet yaş 20den 25e kadar bu olaya takılı kalınıyor ama hiç öyle düşünmeyin derim. 30lu yaşlara gelip aa daha genç görünüyorsun dediklerinde kıskançlıklarını okuyabiliyorum yüzlerinden.
Giyim olarak daha olgun kıyafetler giyebilirsiniz nasıl daha olgun durabilirim derseniz. Saç kesiminizi dolgun tarzlarda yapabilirsiniz. Makyajı sade yapın derim. Yüzünüz de ufak ise absürt kaçacaktır. En önemlisi de tavırdır tabii ki. Bilgili konuşmasını bilen güler yüz ve yeri gelince sessizce durmak bu onların tavırlarını durduracaktır.
Bunların üstüne benim yine de gerçek tavsiyem hiç bu durumlara takılmadan bilgili kültürlü olup tamamen hoşlandığın şeylerle ilgilenmen derim.
Zaten öyle değil miÜlkeyi bu teyzeler yönetiyor bence.
Yaşamayan bilmez bu durumu. Övülmek istediğinizi sanmaları çok normal. Ben anlıyorum siziYok neden övülmek isteyeyim küçük gösteriyorum diye ben zaten yirmi yaşındayım orta yaşlarda değilim ki
Giyim tarzınızı falan değiştirerek daha olgun gözükebilirsiniz belkiMerhaba
Öncelikle derdini seveyim demek serbest. Bu aralar bu konu canımı çok sıktığı için yazmak istedim. Yirmi yaşında bir bireyim. Tanıyan ya da ilk kez gören fark etmeksizin herkes yaşımdan üç dört yaş küçük göründüğümü söylüyor. Başlarda pek önemsemiyordum hatta ileriki yaşlarda avantaja dönüşeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda bu durum beni üzmeye başladı. Küçük göründüğüm için ilk kez girdiğim ortamlarda ciddiye almıyorlar. Alışverişte falan görevliler köpek çekiyor genelde çocuklara davrandıkları gibi kaba ve senli benli davranıyorlar. Tüm bunlar keyfimi kaçırıyor. Bu durumla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Evet onu çok kişi önerdi aklımdaGiyim tarzınızı falan değiştirerek daha olgun gözükebilirsiniz belki
Yok hani yaşım da küçük göstermeyle övünülecek bir yaş değil üç dört yaş küçüğü çocuk oluyor yaYaşamayan bilmez bu durumu. Övülmek istediğinizi sanmaları çok normal. Ben anlıyorum sizi
Bu biraz duruşunla da alakalı, yani sen öylesn de ondan öyleler demiyorum ama anlatmak istediğim şu geçenlerde bir resmi daireye gittim, görevli anlattı anlattı en sonun da yani şöyle Madonna dedi adama nasıl baktıysam sonra Madonna hanım diye düzeltti.Konunun sonunda yaptığım gibi olduğumdan küçük sanıp ciddiye almamaları ya da kaba veya laubali davranmalarından dolayı canımı sıkıyor.
Güzel fikirMadem 15 yaşında gibi görüyorlar tükürüp kaç o görevlilereTerbiyesizler.
Benim yaşıma geldiğinde kendi kendine derdimi seveyim dersin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?