• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük göğüslerle psikolojim alt üst:(((

edmndnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim senelerdir hiç takmadigim yada görmezden geldiğim bu minyon vücudum artık iyice sinirlerimi bozdu her görenin çocuk gibisin benzetmesi birde aynaya bakınca çok rahatsız olduğum göğüslerim evet ameliyat olacağım karar verdim ama araştırma yaparken sizlerinde fikrini almak istiyorum.(sanırım eşimde beğenmiyor artik):((((((

Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim senelerdir hiç takmadigim yada görmezden geldiğim bu minyon vücudum artık iyice sinirlerimi bozdu her görenin çocuk gibisin benzetmesi birde aynaya bakınca çok rahatsız olduğum göğüslerim evet ameliyat olacağım karar verdim ama araştırma yaparken sizlerinde fikrini almak istiyorum.(sanırım eşimde beğenmiyor artik):KK43:(((((
Hepimiz bu rahatsızlıktan dolayı ameliyat olduk. Beklentimizi karşıladığında Esmerai Esmerai arkadaşımızında dediği gibi bir kadını en Mutlu eden estetik ameliyatlarından biri bence ;)
İmkanınız varsa hiç durmayın. Öncelikle aklınızda bir doktor listesi hazırlayın. Arayın,randevu alın görüşün hepsiyle tek tek. Aklınızdaki soruları sorun,Nasıl bir gögüs istediğinizi çok iyi anlatın. Sizi anlayan,beklentinizi karşılayacağını anladığınız doktora karar verin ve ameliyatınızı olun derim ben ;)
Ameliyat öncesi yaşadığım o mutsuz günlere acıyorum ben. Keşke daha önce bu ameliyatı olsaydım ama nasip kısmet işte :)

Rahatsız oluyorsanız şart.. Protez ameliyatı beklentiler karşılandığında dünyanın en mutlu edici ve özgüven hissettiren ameliyatı..
Rahatsız olmayida aştı benim durumum canm ya evet olmak istiyorum ama maddi olarak nedir onu araştırmam gerek benim düşündüğümden yüksek olursa napim bilemedim gelinken takılan Son iki bilezigim var kötü gün içindi sanırım o gün bugün:(((((

Hepimiz bu rahatsızlıktan dolayı ameliyat olduk. Beklentimizi karşıladığında Esmerai Esmerai arkadaşımızında dediği gibi bir kadını en Mutlu eden estetik ameliyatlarından biri bence :KK66:
İmkanınız varsa hiç durmayın. Öncelikle aklınızda bir doktor listesi hazırlayın. Arayın,randevu alın görüşün hepsiyle tek tek. Aklınızdaki soruları sorun,Nasıl bir gögüs istediğinizi çok iyi anlatın. Sizi anlayan,beklentinizi karşılayacağını anladığınız doktora karar verin ve ameliyatınızı olun derim ben :KK66:
Ameliyat öncesi yaşadığım o mutsuz günlere acıyorum ben. Keşke daha önce bu ameliyatı olsaydım ama nasip kısmet işte :)
Nemutlu sizlere darısı başıma inşallah okadar mutsuz ve umutsuz bi durumdayımki evdeki durumdan hiç bahsetmiyorum bile ama budurum beni içinden çıkilmaz bi duruma getirdi umarım bende sizler gibi mutlu bır sonuca varabilirim:(((

Rahatsız olmayida aştı benim durumum canm ya evet olmak istiyorum ama maddi olarak nedir onu araştırmam gerek benim düşündüğümden yüksek olursa napim bilemedim gelinken takılan Son iki bilezigim var kötü gün içindi sanırım o gün bugün:KK43:((((
Minimum 3-4 bin TL den başlıyor fiyatlar. Uyguna yapan bir doktor bulabilirsiniz nerede ikâmet ediyorsunuz?

İstanbul dayım canm bulabilirmiyim gerçekten :KK43:((
Üniversite hastanelerinde 3/4 arası bir fiyata yapıyolar. Ama ne derece sağlıklı olur bilmiyorum. Birde yağ enjekte yöntemi var o belki daha uygundur. Sen bence bir estetik uzmanına danış. Ön muayeneden genelde ücret almaz doktorlar. O sana yol gösterir

canim merhaba,

neden bu kadar kafana taktigini anlamadim. bana gore bu ameliyat yapilacaksa bir kere psikolojinin iyi durumda olmasi gerekli. ani kararlar ile kesinlikle yaptirmamamlisin. Hele ki bir baskasi seni begenmiyor diye, kocan da olsa bu solikonlari tasiyacak olan sensin. Ben gercekten anlamiyorum , yani bir erkegin bu sekilde karsisindakine hissetirmesini. Lutfen sakince dusun eminim ki bunca sene aklina gelmedigine gore kotu degiller. Sana oyle geliyor olabilir.

Ayrica unutma ki bu cok kisisel bir karar. Bugun Victoria's secret mankenlerine bakarsan, cogunun memesi 1 avucu doldurmaktan oteye gecmez. Kucuk memelidir cogu. Bu kafandaki algi ile ilgili. Lutfen saglikli dusunup karar ver canim.

bende aynı durumdayım. iki çocuğum var. her akşam karar veriyorum olacağım diye, her sabah korkuyla uyanıyorum. güzel olmaz tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam, silikon belli olursa, sonra kayarsa, eşim eller yukarı çıkarsa.....
böyle saçma saçma şeyler..
hergün düşüneceğime gidip ameliyat oluyum kurtulayım diyorum. 6000 tl diyor doktor. zonguldakta doktor önerecek yok mu arkadaşlar..

Slm arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim senelerdir hiç takmadigim yada görmezden geldiğim bu minyon vücudum artık iyice sinirlerimi bozdu her görenin çocuk gibisin benzetmesi birde aynaya bakınca çok rahatsız olduğum göğüslerim evet ameliyat olacağım karar verdim ama araştırma yaparken sizlerinde fikrini almak istiyorum.(sanırım eşimde beğenmiyor artik):KK43:(((((

Canım neden psikolojin bozulacak, bunun çaresi var. Artık göğüs büyütme ameliyatları çok kolay yapılıuor, kocan ameliuattan sonra beğenecek ve moralin yerine gelecek inan bana :) Ben Özel Kadıoğlu hastanesinde Doktor Baki Çokneşeli’yi öneririm, 3 arkadaşımı da o ameliyat etti, hepsi çok memnun, kesinlikle öneririm.

bende aynı durumdayım. iki çocuğum var. her akşam karar veriyorum olacağım diye, her sabah korkuyla uyanıyorum. güzel olmaz tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam, silikon belli olursa, sonra kayarsa, eşim eller yukarı çıkarsa.....
böyle saçma saçma şeyler..
hergün düşüneceğime gidip ameliyat oluyum kurtulayım diyorum. 6000 tl diyor doktor. zonguldakta doktor önerecek yok mu arkadaşlar..

:) silikon elleyince kaymaz. Güvenip herşeyinizi gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir doktora olursaniz ameliyatı, ne 2. Bir operasyona gerek kalır ne de olmasaydım dediğiniz keşkeleriniz olur. İyiki olmuşum demişlikleriniz olur. Ben hergun diyorum walla :p

Canım neden psikolojin bozulacak, bunun çaresi var. Artık göğüs büyütme ameliyatları çok kolay yapılıuor, kocan ameliuattan sonra beğenecek ve moralin yerine gelecek inan bana :) Ben Özel Kadıoğlu hastanesinde Doktor Baki Çokneşeli’yi öneririm, 3 arkadaşımı da o ameliyat etti, hepsi çok memnun, kesinlikle öneririm.

Mübarek hastanenin her bölümüne girip çıkmışsın !

Back
X