Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 yaşındayım ama göğüslerim çok küçük ya 75 i tam doldurmuyo bile çok üzülüyorum beden dersinde kızlar üstlerini değiştirirken bakıyorumda hepsinin maşallahı var insan üzülüyor yanii ne yapmalıyım?
Canım daha yaşın çok küçük elbet büyüyecekler üzülme bu kadar.
Ben 15 yaşındayken sütyen kullanamıyordum okdar küçüktü ve uçları bile yoktu. 22 yaşımda falan 75 bedene ulaştım şimdide arkadaşlarımın göğüsleri hala benden büyük ama ben memnunum küçük göğüsün çok avantajlarıda var biraz önü açık şeyler giyince dekolte olmuyor ayrıca daha dik daha güzel duruyrlar
15 yaşındayım ama göğüslerim çok küçük ya 75 i tam doldurmuyo bile çok üzülüyorum beden dersinde kızlar üstlerini değiştirirken bakıyorumda hepsinin maşallahı var insan üzülüyor yanii ne yapmalıyım?
Ben bir krem kullanıyorum faydasını görmeye başladım tabı bır tek kremden bekleyemezsin herseyi masaj ve spor yapmanda gerek düzenli bir şekilde. Merak edersen mesaj at kremin ismini söyleyeyim sana tabı nasıl masaj yaptığımı ve sporda hangı hareketleri yaptığımı :)